Vulkan i Costa Rica

Storslået natur & dyreliv i Costa Rica

Tortuguero Nationalpark

De grønne havskildpadder er uden tvivl hovedattraktionen i Tortuguero, hvor de sjældne arter udruger deres æg på strandene omgivet af nationalparkens rige dyre- og planteliv. Start dagen tidligt, sejl ud i små både, kajakker og kanoer og nyd det uforstyrrede sceneri i en afslappet og fredelig atmosfære … og fortsæt oplevelserne på guidede trekkingture, der tager dig helt tæt på naturen.

Guadepiles & Arenal Vulkanen

Den smukke, kegleformede Arenal Vulkan er Costa Ricas smukkeste. Den stadig aktive vulkan rejser sig over 1.600 m midt i landskabet og de små, omkringliggende hoteller med skønne faciliteter midt i naturen giver dig den smukkeste udsigt til naturfænomenet. Området omkring Arenal og den nærliggende by, Guadepiles, frister samtidig med skønne trekkingoplevelser – og er du til en smule mere action, så kan du kaste dig ud i både rigtig god rafting og smuk canyoning.

Monteverde | The Cloud Forest

Kaffeplantager, høje vulkaner, eksotiske dyr, fugle og en ubeskrivelig natur i Monteverdes tågeskov er en helt uforglemmelig oplevelse.  På dag- og nattreks oplever du nogle af områdets 100 forskellige pattedyr, 400 fuglearter, padder, frøer og 2500 forskellige planter – og kommer helt tæt på en biodiversitet, der ikke findes andre steder. Du vandrer på hængebroer i regnskovens trætop og zip-liner gennem den tætte dis, der dannes i mødet mellem den lave temperatur og områdets høje luftfugtighed og helt naturligt har givet Monteverde navnet ’The Cloud Forest’.En eller flere helt fantastiske dage blandt skovens beboere: Sommerfugle, næsebjørne, pungrotter og hulepindsvin.

Rincon de la Vieja National Park

Med sine smukke vandfald, 32 floder, varme kilder, boblebade, aktive vulkaner og en enorm geotermisk aktivitet er Rincon de la Vieja et næsten obligatorisk stop på en rejse til Costa Rica.

Den er omgivet af den fascinerende bjergkæde Guanacaste – og området inviterer både til afslapning og uforglemmelige svømmeture og aktiviteter som trekking- og rideture ud i naturen.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45