Bangkok – en sprudlende metropol

Thailands hovedstad, Bangkok, er ikke uden grund kåret som verdens bedste storby til ferie.

Du kan bevæge dig mellem byens smukke templer, blive overvældet af storheden i Thailands helligste tempel, Grand Palace – og komme helt tæt på lokalliv og -befolkning på byens vandveje i din lille private båd. Du kan søge byens forstæder og Bangkok Jungle på cykel og pludselig føle dig meget langt væk fra byens travlhed.

Find de små kulinariske oplevelser i byens gyder, hvor en lokkende duft fra gadekøkkener og lokale restauranter fanger dine sanser – eller opsøg byens kolonihistorie i Jim Thompsons 7 teaktræshuse af træ fra Thailands provinser eller metropolens danske historie på Oriental hotellets stemningsfulde bar, der hver aften fyldes af tonerne af sprød jazz.

Tag afsted med en to-see liste af små og store, kendte og ukendte seværdigheder og hemmeligheder. Opdag på egen hånd eller på planlagte udflugter med privatchauffør og guide … vi hjælper dig godt i gang med Bangkok!

Shopping i Bangkok

Bangkok er et mekka for shoppere. Fra et uendeligt antal små gademarkeder rundt om i byen til shoppingcentre med internationale luksusmærker. I den helt blandede og inspirerende ende finder du verdens største marked, weekendmarkedet ved Chatuchak med ikke mindre 16.000 boder. Lad de ikke-shoppebegejstrede nyde en stille dag ved poolen – og gå på endeløs opdagelse blandt tøj, sko, antikviteter, smykker, køkkenudstyr og hundehvalpe. Kun fantasien sætter grænser! 

Eller udforsk de mange stormagasiner og shoppingcentre i byens centrum: MBK shoppingcenteret byder på et uanet udbud af kopivarer, Gaysons luksusbutikker tilbyder thailandsk inspireret kunst og brugskunst … mens Paragon er synonym med kendte brands i alle prisklasser – fra H&M til luksusbrands og endda dyre luksusbiler. Og i M Quarters 3 sammenbyggede shoppingcentre, finder du ”alt” i selskab med ikke mindre end 100 restauranter. Hertil kommer de mange special- og retrobutikker rundt omkring i byen … you name it … det findes i Bangkok.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45