By i Nepal

Lokalliv, dyreofringer & verdensarv i Nepal

Himalaya bjergene rejser sig over det lille, smukke kongerige, som stadig rejser sig efter jordskælvet i 2015. På den mest betagende måde viser Nepal dig jordskælvsruiner og naturens voldsomhed helt tæt på, mens de lokale kvinder langs husmuren smilende følger dig med øjnene over deres karakteristiske, nepalesiske strikketøj.

Jordskælvet har ikke ødelagt Nepal, men giver de eventyrlige oplevelser en ny dimension! For alt fungerer på sin egen finurlige måde i det farverige, lille land, og nepaleserne er ukuelige og smilende! Genopbygningen tager tid, der er stadig ruiner i gaderne – men parallelt spirer nybyggeri og håb.

Landet er et virvar af farverige flag over stolte stupaer, menneskemylder, bittesmå taxaer, blafrende duer, gadehandel, himalayasalt og duftende krydderier – og den ro, du finder, når du ser de detaljerede, religiøse thanga malerier vokse frem på det håndlavede papir til lyden af beroligende singing bowls,. Eller i stilheden på trekkingturen i bjergområderne langt fra mylder og mennesker…

Giv dit besøg kant med traditionelle dyreofringer og lugten af frisk blod – eller med et lille gys, når du spotter sporene af tigre i sandet ved din jeep!

Storslået natur, vilde kontraster, søde mennesker og eventyrlige oplevelser, som kan stå alene, kombineres med Indien eller en luksuriøs badeferie på Maldiverne – eller være en del af den store oplevelsestur: Kina, Tibet, Nepal og Indien.

Taj Mahal, Indien

Kombiner med Indien

Pavilion ved vandet på Maldiverne

Kombiner med Maldiverne

Kombiner med Kina

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45