Munke der beder i Tibet

Mantraer & Mystik i Tibet

Det er svært at definere den følelse af mystik, der griber dig, når røgelsespindenes aromatiske røg og offergavernes dufte omslutter dig, mens du på magisk vis fanges af den tibetanske buddhismes ritualer, fyldt med mantraer, bønner og meditation.

Du kan stå i den gamle bydel i verdens højest beliggende hovedstad, Lhasa eller på verdens største bjergplateau … mystikken er allestedsnærværende. I de stærkttroendes bedefald og bederuller, i Dalai Lamas lejlighed i Potalapaladsets storhed – og i Tibets storslåede natur, som tæller alt fra Mount Everests base camp til tavse, smukke bjergsøer.

I Tibet mødes du overalt af venlige tibetanere og farvestrålende minoritetsgrupper, som giver din rejse en ekstra dimension.

Kort sagt er Tibet fyldt med både mystik og mange store oplevelser.

Kina

Fra Beijing til Lhasa

Tibet kan med stor fordel kombineres med Kina. Start din ferie i Beijing, oplev Den Forbudte By, Den Himmelske Freds Plads – og gå tur på Den Kinesiske Mur. Oplev de snørklede gader i de lokale hutonger, smag det kinesiske køkken – og stig ombord på toget, der tager dig ad verdens højst beliggende jernbane fra Beijing til Lhasa. En anderledes oplevelsesrejse fyldt med overraskelser, lokalliv og store oplevelser.

By i Nepal

Fra Lhasa til Nepal

Du kan give din rejse til Fjernøsten helt ny kant ved at kombinere Tibet med Nepal. Rejs ind i Nepal ad Himalaya-vejen fra Tibets hovedstad, Lhasa … og dyk ned i charmerende Nepals virvar af farverige flag over stolte stupaer, UNESCO seværdigheder, hellige køer og ligbrændingsritualer og Kathmandus myldrende centrum, Durbar Square. Måske med et trek i Himalaya som rejser sig over det lille land.

Taj Mahal, Indien

Rejs videre til Indien

En spændende kombinationsmulighed finder du også, hvis du kigger mod Indien, som dufter af røgelse, krydderier, mad og røg, lyder som en blanding af dyttende biler, muh’ende, hellige køer og talende mennesker.  Et helt fantastisk sansebombardement med store seværdigheder som Taj Mahal, Vindenes Palads og Det Røde Fort … ritualerne, ligbrændingerne og de hellige mænd i Varanasi. Helt uforglemmeligt!

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45