Victoria Falls, Zimbabwe

Zimbabwe

Elefanter og Giraffer ved vandhul i Hwange National Park

Vandfald, safari & luksustog i Zimbabwe

Zimbabwe byder på enorme naturoplevelser. Fra storslåetheden omkring Victoria Falls til nogle af verdens bedste og mest uberørte safariområder, derinviteer dig til aktiv ferie, vandreture, smukke hoteller og sejlture på floder, der bringer dig helt tæt på naturen.

Her er turismen, som i de øvrige sydafrikanske safarilande, Namibia og Botswana, stadig ekstremt begrænset – og du får en autentisk oplevelse af at være ’alene’ i mødet med naturen & dyrene.

Solnedgang ved Victoria falls

Victoria Falls

Et af Afrikas Største naturscenerier strækker sig over 1,8 kilometer, hvor de store vandmængder fra nabolandenes floder strømmer udover klipperne og falder over 100 meter i et skummende inferno. På Zimbabwe-siden finder du mange udsigtspunkter og det bedste kig til vandfaldet, mens du på Zambia-siden finder både den berømte Devil’s Pool og kan sejle på Zambezi-floden.

Der er mange muligheder for aktiv ferie ved Victoria Falls. Du kan rafte, sejle i kano, cykle, zip line, springe i faldskærm, tage på Crocodile Cave Dives, – og opleve det altid smukke Sunset Cruise.

Elefanter og Giraffer ved vandhul i Hwange National Park

Hwange National Park

Hwange Nationalpark dækker næsten et areal så stort som Serengeti i Tanzania, men det meget begrænsede antal besøgende gør safaroplevelserne helt specielle. De 46.000 elefanter er blot én af de 108 pattedyrsarter, der lever naturligt her. Krydrer du naturen med små, skønne camps og lodges, nogle af Afrikas bedste guider og måske en vandresafari, kan du forberede dig på en helt særlig safarioplevelse.

Rovos Rail

Et af Afrikas mest luksuriøse tog, Rovos Rail kører igennem Zimbabwes smukke natur og har bl.a. Game Drive udflugt i Hwange National Park. En 4-dages togtur med klassiske Rovos Rail starter oftest efter 2-3 dage ved Victoria Falls – og slutter i Sydafrikas hovedstad, Pretoria. Turen fyldes med store mad- og vinoplevelser mens det vilde, autentiske Afrika ruller forbi.

Har du tiden, kan togturen naturligt rundes af med en skøn safari i Kruger Nationalpark – og ikke mindst et par dage i verdens smukkeste storby, sydafrikanske Cape Town.

Havn i Cape Town, Sydafrika

Charmerende Sydafrika

Sydafrikas gourmetmekka, Vinlandet og smukke kyststrækninger er en naturlig og oplagt kombinationsmulighed til Zimbabwe. Du kan smage dig gennem hovedstaden, Cape Towns, sprudlende street food- og restaurantscene, slappe af på charmerende hoteller og nyde en helt særlig stemning, begive dig ud på en kør-selv-ferie, der tager dig ad en af verdens smukkeste panoramaruter og ind i Vinlandet med vingårde, vinsmagninger og lokale boutiquehoteller eller finde nye safarioplevelser.

Elefanter i Botswana

Kombiner med Botswana

Få turister, begrænsede overnatningsmuligheder og en helt anderledes safarioplevels –  med bl.a. verdens største koncentration af elefanter. Hør de majestætiske hanners brøl, se hunelefanterne bade i floden med deres unger – og søg mod store, uudforskede naturområder. Gå på opdagelse i Botswanas muligheder!

Fisker i Mozambique

Slut i Mozambique

Skal din oplevelses- og safariferie i det sydlige Afrika rundes af med en skøn badeferie, så kig mod Mozambiques eksotiske tropeøer og fine paradisiske strande. Springende delfiner, spændende dykning og deep sea fishing … og en skøn romantisk stemning.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45