Løve der gaber på en sten i Tanzania

Safari i nationalparkerne

Arusha

Du flyver typisk ind til Tanzania via Arusha – og starter din ferie i den multikulturelle by tæt på Kilimanjaro. De 275.000 indbyggere tæller både det lokale Bantufolk, indere, arabere, europæere og amerikanere, som tegner en spændende by, der især er kendt for sine kaffeplantager og Arusha Nationalparken.

Lake Manyara

Når du kører mod Serengeti National Park, møder du først Lake Manyara National Park, der ligger smukt ved Rift Valleys dramatiske skråninger. Vandet fra bjergene og parkens helt centrale sø, der varierer i størrelse fra årstid til årstid, giver den lille Lake Manyara Nationalpark et helt særligt fugleliv med mange hundrede arter – og samler ikke mindst mange flodheste. De lever side om side med et stort antal abearter og enkelte træklatrende løver, som boltrer sig i de mange flotte Baobab- og Akacietræer.

Generelt er næsten alle Østafrikas dyrearter repræsenteret i områdets smukke natur … du skal bare holde øjnene åbne.

Tarangire

Lidt syd fra Manyara når du den oversete Tarangire National Park, hvor vilde hunde, løver, leoparder og geparder har deres naturlige habitat. Den gennemskæres af Tarangire floden, hvor gazeller, antiloper, bøfler og gnuer kommer for at drikke, side om side med store flokke af elefanter.


Den halvstore nationalpark har et godt og varieret dyreliv… overset og interessant.

Serengeti

Den fuldstændig imponerende udsigt, der åbner sig foran dig fra det plateau, du står på kanten af, er ubeskrivelig. Inden du overhovedet er nået ind i den verdenskendte nationalpark, så ved du, at de safaridage, der ligger foran dig, bliver noget helt særligt.

De store naturoplevelser og det unikt rige dyreliv har sikret den store Serengeti slette en international status. Det er her den store dyrevandring, hvor millioner af gnuer og zebraer vandrer imellem Serengeti og Masai Mara over Mara Floden, kan opleves – og det er her du har muligheden for at se alle Østafrikas kattearter og The Big Five sammen med antiloper, gazeller, aber og flodheste.

Solopgang i Serengeti

På Serengeti finder du indkvartering på alle niveauer, men fælles for dem alle er at de er en integreret del af naturen. Du skal ikke blive overrasket, når løvebrøl og advarselsskrig akkompagnerer din middag på lodgen eller campen, og når de vilde dyr vælger at krydse direkte gennem campen. Eller når du kan høre dyrene pusle uden for teltet, så du kan mærke og lugte deres nærvær … du holder nok lige vejret en smule!

Skal din safari også omfatte en ballonflyvning ved solopgang, så er det hér, du skal se, den smukke natur og det vilde dyreliv fra oven – inden du lander til champagnemorgenmad i den vilde natur.

Ngorongoro Krateret

Det 260 km2 kæmpestore Ngorongoro vulkankrater, giver dig en af de mest specielle safarioplevelser i verden. Den vulkanske aktivitet stoppede for flere millioner år siden, og i dag er det vandhullerne, træerne og en frodig natur, der har taget over – og selvfølgelig det meget rige dyreliv, der er samlet i krateret.

Når du tidligt om morgenen bevæger dig udover kraterkanten og stille kører ned i krateret, så venter en oplevelsesrig dag. Her lever de store elefanter, zebraerne, gnuerne, løver og leoparder sammen med sorte næsehorn.

En oplevelse du sent glemmer…

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45