Strand & historie i midten af Vietnam

Dalat | Phan Tiet | Nha Trang

Franskmændene elskede Saigon, men når varmen blev for voldsom, drog de op i bjergene til Dalat, hvor temperaturen er noget køligere. Byens flotte, gamle hoteller, smukke blomster og hyggelige markeder var allerede dengang årsagen til at Dalat trak i de franske kolonifamilier – og stadigvæk den dag i dag fornemmer du den gamle kolonitid. Også på den smukke golfbane, hvor du måske kan finde tid til en runde.

På kysten nord for Saigon finder du som kontrast til Dalat, de to populære kyst- og badebyer, Phan Tiet og Nha Trang med smukke strande, sandklitter, golfbaner og lokale byer, som byder dig velkommen.

Hue | Danang | Hoi An

Hue er Vietnams gamle kejserby og imponerer med de gamle kejsergrave i bjergene lige uden for byen. Men også med sporene af sin fortid som gammel fransk hovedstad, der dukker frem på din sejltur ned ad Perfume River til Vietnams helligste og smukke pagode og til områdets store munkeskole. Hopper du på cyklen ind i de lokale landbrugsområder, kommer du tæt på bønderne og den autentiske ris- og chilidyrkning – og triller roligt gennem landsbyer med bådebyggeri og hverdagsliv.

Rejsen videre fra Hue kan føre dig via De Tre Bjergpas-vej til Vietnams gamle industriby, Danang, hvis skønne, lange sandstrand med de mange 4- og 5-stjernede hoteller strækker sig til syd for den dejlige bade- og ferieby.

Du kan også vælge at fortsætte turen sydover mod østens mest charmerende by, den UNESCO fredede Hoi An, som giver dig lyst til at trykke på ”pause” og bare blive og blive …


Det er ikke kun en byvandring mellem de victorianske villaer, kinesiske handelshuse og til den japanske bro, der tager dig med storm – det er også byens helt særlige stemning med svajende, vietnamesiske lamper i asiatiske nuancer, de fine gallerier, de små finurlige steder og atmosfæren. Tilføjer du en smuk strand med skønne resorts bare 4 km fra byen og ikke mindst et fantastisk udbud af madoplevelser, så bliver det vist ikke bedre …

Vil du planlægge nogle af din rejses kulinariske højdepunkter på forhånd, så kan vi give dig vores bedste anbefalinger og hjælpe med bordbestillinger, der tager dig fra små, fine gadekøkkener over familieejede restauranter med et traditionelt, lokalt menukort til eksklusive specialister. Specielt i Hoi An kan dine smagsløg komme på et vietnamesisk madeventyr!

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45