Unesco, natur & historie i det nordlige Vietnam

Hanoi

Knallerter, cykler, cykeltaxaer og vietnamesiske kvinder med deres salgskurve slås om pladsen på vejene i Vietnams hovedstad, Hanoi. Livet leves omkring søerne midt i byen og i den gamle bydel med sine karakteristiske handelslaugs gader. Hanoi er myldrende og kaotisk – og samtidig fyldt med liv, sjove lokalmarkeder, smukke broer og fantastiske smukke bygninger.


Kontrasterne er til at få øje på … køb gamle propagandaplakater eller smukke silkebroderier, besøg Hanois Opera eller se vanddukketeater, drik kaffe og en drink på det fashionable Metropole Hotel eller gå på madoplevelser i byens mange lækre restauranter …

Brug et par timer på Ho Chi Minh-mausolæet, drys rundt i Old Quarter, find den ikoniske Train Street. Hanois historie er anderledes, fascinerende og fængslende …

Halong

Fortsæt rejsen til Halong, hvor du sejler ud i et eventyrligt landskab med de knap 3.000 sandstensformationer, der skyder op af det Sydkinesiske Øhav. Vær lidt kræsen, fravælg de store både – men oplev i stedet Halong i en privat, kinesisk junke med en besætning, der forkæler med skøn seafood og dejlige vietnamesiske retter.

Sejl væk fra turistindustrien og ind i de små, lokale fiskerbyer– og nyd sejlturen fra dækket i din liggestol, tag på tur mellem de mange klipper i bådens kajakker – og oplev roen og en nærmest højtidelig stemning, når de store rovfugle kredser over sandstensformationernes toppe.

Mai Chau | Sapa

Uendeligt smukke, grønklædte bjerge og et væld af forskellige bjergstammer venter blandt oplevelserne nord for Hanoi i Mai Chau og Sapa. At tage toget en af vejene er en oplevelse i sig selv – både hvis du vælger det lokale tog på 1. eller 2 klasse eller luksustoget Victoria. Snør dine bedste vandresko og få de mest imponerende udsigter, Vietnam byder på, besøg landbyer og minoritetssamfund, lokale markeder og risterasser.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45