Cambodia Angkor Wat

Siam Reap

Snup en tidlig morgen og se solopgangen over Angkor Wat, fortsæt dagen på cykel gennem Angkor og gå på opdagelse i jungletemplet, Throm Phrom, hvor træerne vokser ud over hele templet. Lad fantasien få frit løb i et af verdens mest imponerende bygningsværker, hvor den fascinerende arkitektur fortæller dig om hverdagen i 1200-tallet, da Angkor var verdens største by.

Fornem naturens magt og føl dig hensat til en anden tidsalder!


Angkor By, Angkor Wat, Bayon templet og Throm Phrom er de helt store seværdigheder i Siam Reap-området. Men bliver du et par dage i området, vil du opleve en spændende, mellemstor, lokal by med et hyggeligt hverdagsliv, gode restauranter og interessante museer – og du vil få chancen for at besøge i de lokale fiskelandsbyer ved Tonle Sap søen.

Sihanoukville

Sihanoukville ligger smukt langs havet i det vestlige Cambodia og omkranses af landets 6 fineste strande, der med sine vidt forskellige strandmiljøer og –stemninger er grunden til, at du skal sætte Sihanouville på din Cambodia to-see liste.

Byen går ikke over i historien, men de smukke strande er en oplevelse i sig selv. Fra uforstyrret over eksklusiv til centrum for uendelige beach parties …

Du kan krydre dine dage i Sihanouville med snorkling og bådture til små, primitive øer, hvor livet leves i hængekøje med udsigt til Cambodias smukke bjerge som baggrund … og hvor alt hvad du behøver, er en god bog, solcreme og en kølig drink.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45