trafik i Phnom Phen

Krigshistorie i Phnom Phen

Det smukkeste møde med Phnom Penh får du, når du kommer sejlende fra på Mekhong floden fra det vietnamesiske Mekhong Delta, som møder Tonle Sap præcis i Cambodias fransk-inspirerende hovedstad, som med sine 2,3 millioner indbyggere vil give dig et spændende kig ind i landets omskiftelige fortid – og sætte cambodianernes voldsomme historie i et skarpt perspektiv.

Grand Palace, Phnom Penh
Grand Palace, Pnom Penh, Cambodia.

Få et gribende indblik i 1970’ernes rædselsregime under Pol Pot og De Røde Khmeer med en tur gennem regiments S21 fængsel midt i Phnom Penh og en tur til The Killing Fields store massegrave. Tag på oplevelse i byens mange hyggelige templer og det gamle kongepalads, som er en stemningsfyldt buddistisk perle. Tjek ind på Foreign Correpondents Club of Cambodia, hvor udstationerede, lokale og besøgende gennem årtier har sat hinanden stævne for at nyde både udsigten og samværet med andre … og find din vej til de små, lokale barer, billiardsteder, skæve butikker og det hyggelige lokalliv i de små sidegader.

Fordøj dine mange indtryk på en gåtur på Grand Boulevard på siden af Tonle Sap – og på de brede franskdesignede boulevarder og nyd et sydende og levende byliv. Overalt fornemmer du nemt den gamle franske kolonistil. I arkitekturen og de brede boulevarder, men også i flere af de lokale restauranter, der tilbyder et lækkert fransk køkken.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45