Den Kroatiske Skærgård

Adriaterhavets Dronning, Venedig, har siden 1987 været på UNESCOs verdensarvsliste og er et fantastisk udgangspunkt for et krydstogt, der tager dig gennem den kroatiske skærgård med landets særlige highlights som interessante stop undervejs.

Når du vælger et krydstogt i den kroatiske skærgård, vil du mellem skærgårdens mere end 300 småøer få et helt nyt indtryk af de fantastiske kyststrækninger, de pittoreske landskaber fra søsiden – og den helt karakteristiske middelhavsstemning, der møder dig på alle stop. 

Du finder roen ombord, lader landskaberne flyde forbi, forkæler dig selv med gastronomi, festlige aftener, private middage, uforglemmelige solnedgange – og bryder det hele med interessante udflugter til de smukke byer, baglandet & den stemning, der gør Kroatien helt særlig. 

Din suite er din personlige base, når du forlader smukke Venedig, lægger Veneto-regionen bag dig og sejler mod den kroatiske riviera med Opatija i Kvarnerbugten som det første stop. Efter en bjergrig, pittoresk indsejling folder byen sig ud som én af landets ældste turistbyer med stolt historie, charme og karakter. Strandpromenaden er smuk, det samme er arkitekturen i 1800-tallets hoteller & villaer – og det samme er skibets mange små hjørner, hvor du kan slappe af, fordøje indtrykkene, lade op og nyde udsigten, når skibet igen stævner ud og sætter kurs mod Split, den eksklusive ferieø, Hvar og fortryllende Dubrovnik, middelalderbyen som er cruisets sydligste stop.

Du vil på alle stop blive introduceret til en vifte af udflugter og seværdigheder … og samtidig har du altid valgfriheden til at snuppe en dag på egen hånd, nyde strandlivet, bade i det azurblå hav og tage sensommerstemningen helt ind, så du er klar til igen at sætte kursen mod nord og runde dit kroatiske skærgårdscruise af med et stop i Zadar, inden du slutter i italienske Trieste og for igen stævner ind i Venedig.

Mulighederne ombord er uendelige – og tæller også en afslappet aften med roomservice i din kahyt. Valget er altid dit, besætningen er klar til at bakke op og give dig en uforglemmelig oplevelse.

Læs mere om livet ombord | Klik her

Kontakt os for rejseplan og alle detaljer om krydstogtet, skibet og kombinationsmuligheder.

Rejsetidspunkt | Primo september 2024 (Silver Moon)

Fotos: Silversea

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45