Formel 1 Finale I Abu Dhabi 2024

4.-9. december 2024

Årets flotteste Formel 1 set-up i selskab med den professionelle racerkører Michael Markussen. Yacht Cruise, Beach Club, legendariske brunches, eksklusive gourmetoplevelser – og årets høj-intensive finaleløb på Yaz Marina Circuit.

. . .

Mærk sæsonen kulminere fra attraktive Grandstand pladser med udsigt til den spektakulære marina. Helt tæt på! Kom i professionelt selskab med Formel 1-entusiast og racerkører, Michael Markussen – og nyd Dubais største seværdigheder, skønt hotel, gode barer, luksus, networking & small-talk.

Så er vi klar med årets opdaterede program, som er festligt, farverigt & fyldt med gode restaurantoplevelser til at toppe en i forvejen fantastisk F1-oplevelse. Programmet giver dog også plads til individualitet … golf på smukke baner eller måske en 4WD ørkensafari med chauffør? Se programmet som et tag-selv-bord af muligheder – og lad os hjælpe med at få andre arrangementer til at lykkes som en integreret del af en skøn forlænget weekend!

Som altid har vi både en interesse- og venteliste på turen – men kontakt os gerne for detaljer, muligheder & eventuelt en plads på interesselisten.


4/12
 | Vi møder jer til take-off i CHP sidst på formiddagen – og flyver med ét af verdens bedste flyselskaber, Emirates, direkte til Dubai. En 6-timers flyvning med servering af mad, gratis drikkevarer og luftens største private underholdningssystem med +1.000 film, TV-serier og programmer, musik og spil.

Lige før midnat lander vi i Dubai – og umiddelbart efter paskontrol og bagageudlevering møder vi vores engelsktalende lokalguide og chaufføren, der kører os den korte tur til det 5-stjernede Pullman Dubai Downtown. Hotellet ligger som navnet indikerer i centrum – og dermed i gåafstand til verdens højeste hus, Burj Khalifa, verdens største ’dansende’ springvand og det imponerende shoppingcenter, Dubai Mall.

Hotellets bar er åben – og efter indkvartering på værelserne er der mulighed for en godnat-drink med udsigt til Dubais skyline.


5/12
 | En dag med forskellige muligheder at vælge mellem:

City Tour

Efter morgenmaden er der kl. 10.30 mulighed for at opleve Dubai på en uhøjtidelig City Tour, hvor vi kommer omkring de største og mest prangende seværdigheder, det lille ørkenrige har opført. I vil bl.a. sejle i Water Taxi og besøge guld- og krydderibazarerne, snuppe et fotostop ved verdens eneste 7-stjernede hotel, Burj Al Arab, Jumeira Beach, Jumeira Moskeen og den kunstige ø, The Palm. Sammen med den engelsktalende lokalguide besøger i verdens højeste hus, Burj Khalifa.
Turen koster DKK 650,- og bestilles ved booking af rejsen. 

Yacht Cruise

Om eftermiddagen er der alternativt mulighed for at hoppe ombord på et eksklusivt og afslappet Yacht Cruise, hvor vi nyder det eksklusive sejlerliv, solen, en frisk brise og ikke mindst Dubais imponerende skyline fra vandsiden. Den smukke 88-fods yacht stævner ud i eftermiddagssolen, vi nyder 3 timers fri bar med øl & vin, mens solen går ned – og går i land, når mørket har sænket sig over Dubais fantastiske havneområde. Eftermiddagen koster DKK 1.475,- – og bookes ‘først til mølle’, da der kun er 30 pladser på cruiset. Den bestilles som de øvrige oplevelser ved booking af rejsen.

Om aftenen har vi kl. 21.00 bord på terrassen på én af byens virkelig spændende restauranter, Karma Kafe, som ligger med udsigt til det ikoniske springvand. Køkkenet er et asiatisk fusionskøkken som serverer en kreativ tasting menu til DKK 875,- (hertil kommer drikkevarer, som betales direkte på restauranten). Også middagen bookes samtidig med rejsen.

6/12 | Fredag er festlig … sidst på formiddagen kører vi nemlig til Thirsty Friday på Zero Greavity Beach Club: En frokostbuffet & et imponerende cocktail-, drinks, øl-, vand- og vinkort, hvor konceptet er ‘All inclusive’ mellem kl. 13 & 17 (Pris: DKK 975,- bookes ved rejsebestilling). Inden vi ser os om er dagen gået – aftenen er til fri disposition og kan eventuelt være med efterfest, som også er en underholdende oplevelse.

7/12 | Dagen er åben … sæt passionen for motorsportens verden i fokus og tag med Michael Markussen til Qualifying i Abu Dhabi, hold fri og nyd hotellet eller tag éndnu en festlig dag til ikoniske Bubbalicious Brunch.

Qualifying

Ca. kl. 11.00 kører vi til årets højspændte finaleløb i det smukkeste set-up af alle. Vores engelsktalende lokalguide fortæller om omgivelserne på vejen – og Michael Markussen opsummerer dagens program med en intro til de aktuelle stillinger, forventninger og udfordringer.

Fra attraktive overdækkede pladser på Grandstand følger vi udviklingen fra Q1 til Q3 – og varmer op til en unik søndag!

Bubbalicious Brunch

Sidst på formiddagen kan I alternativt vælge at hoppe på bussen og køre mod strandområdet for kl. 12.30 at ankomme til West Inn Dubai Mina Seyahi – og den legendariske ’Bubbalicious Brunch’: Et overflødighedshorn af eksklusiv, veltilberedt mad, free flow af Sparkling Rosé, rød- & hvidvine og eksklusive cocktails, der serveres fra havens mere end 20 barer – og giver mulighed for at fortsætte festen på hotellets yderst populære bar. Efterfestens drikkevarer er ikke med i prisen.

Dress Code: Smart Casual (pæne shorts er ok, ingen klip klapper/sandaler)
Pris: DKK 1.625,- incl. transport til restauranten. Hjemtransport på egen hånd.

Bubbalicious Brunch bestilles samtidig med rejsen. Begrænset deltagerantal.

Aftenen er uanset valg af Qualifying eller Brunch til fri disposition.

8/12 | RACE DAY!

Ca. kl. 11 kører vi igen fra hotellet til Yaz Marina Circuit til en topspændende dag, hvor afgørelsen af årets F1 sæson venter.

Vi ankommer 13.00 og har tid til at nyde musik, boder og den kunstige strandbar – inden løbet starter 17.00 … årets eneste, der kører mod uret, starter i dagslys og slutter i mørke. Fra vores eksklusive Grandstand pladser har vi en imponerende udsigt over banen og den spektakulære marina – og mærker sæsonen kulminere helt tæt på.

Efter løbet kører vi retur til Dubai. Den sidste del af aftenen er til fri disposition og de, der ønsker at blive til koncerten efter selve løbet, står selv for transporten retur til hotellet.

9/12 | Hjemrejse med afgang fra hotellet om morgenen – med ankomst i København og tak for i år i lige efter frokost.

Arrangementet inkluderer:

  • Emirates tur/retur CPH – Dubai
  • Mad & drikkevarer ombord på flyet
  • 5 nætter på 5-stjernet hotel i dobbeltværelse incl. morgenmad
  • Transport til tilvalgte ekstraoplevelser
  • Transfers til F1 Yaz Marina Circuit begge dage
  • Grandstand pladser til Qualifying & Race Day
  • Ankomst- og afrejsetransfers
  • Engelsktalende lokalguide & introduktion til Formel 1 af Michael Markussen
  • Skatter, afgifter & hotelmoms

Pris: DKK 16.900,-/person i delt dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse: 5.400,-

Ekstraoplevelser:
City Tour: DKK 650,-/person incl. indgang til Burj Khalifa
Eksklusivt Yacht Cruise (Max. 30 deltagere): DKK 1.475,-/person
Tasting menu på Karma Kafe: 875,-/person excl.drikkevarer
Thirsty Friday: DKK 975,-/person
Bubbalicius Brunch: DKK 1.625,- (Begrænset antal pladser)

Tilmelding ved booking/bekræftelse.

Vi gennemfører ved min. 20 deltagere.  Max. 48 deltagere.

Depositum på 6.000,- pr. person ved bestillingen
Restbeløb: Senest 1. September 2024

Med forbehold for ændringer i programmet.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45