Highlights Italiani & Française

Middelhavets højdepunkter som perler på snor … bundet sammen af krydstogtlivets glæder, når de er allerbedst: Ikoniske italienske, franske og spanske havne- og badebyer, der giver dig helt nye oplevelser, når du møder dem fra havsiden på soldækket af det smukkeste krydstogtskib.

Dit sydeuropæiske krydstogt starter i Civitavecchia (lidt uden for Rom), hvor du går ombord på det eksklusive skib Silver Moon, som er havets version af et 5-stjernet hotel. Her venter en kahyt, der ikke uden grund hedder en suite. En skøn personlig oase med 24-timers butler- og roomservice – og ikke mindst en fransk altan eller en balkon, hvorfra du i helt private rammer kan nyde det sceneri, der flyder forbi, når skibet stævner ud mod først den italienske og senere den franske riviera for til sidst at nå den spanske solkyst med Barcelona, som det stemningsfulde punktum.

Dine dage ombord fyldes med stille morgener, sol, afslapning på soldækket, fred og ro i en lille solfyldt krog, svømmeture i poolen, aktive timer med udflugter, kokkeskoler, sport eller underholdning – og aftenerne med private middage i restauranten, shows, casinobesøg og skønne after dinner drinks. Og vigtigst af alt muligheden for at sætte scenen for en helt personlig krydstogtsoplevelse – præcis i det tempo du ønsker.

Læs mere om livet ombord | Klik her

Få et indtryk af Sardinien med afsæt i Olbia, oplev Livornos charme, tag med på udflugt til Pisa – og dyk ned i ikoniske Portofino. Tag Frankrig helt ind med Menton og Marseille, som dine baser, lad Menorca og Mallorca folde sig ud med ø-stemning og smukke landskaber – og mærk den spanske charme og stemning, når du stævner ind i Alicante og Spaniens tredjestørste by, Valencia. 

De store seværdigheder, de små overraskelser og de fineste, europæiske highlights.

Har du flere frie feriedage i din kalender, så er et par dage i Rom en historisk, storslået start på din ferie – ligesom Barcelonas tapastraditioner, skønne strand og seværdigheder som La Segrada Familia og Gaudas værker, altid imponerer med kant og stemning.

Kontakt os for rejseplan og alle detaljer om krydstogtet, skibet og kombinationsmuligheder.

Rejsetidspunkt | August 2024 (Silver Moon) 

Fotos: Silversea

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45