En rejse rundt i Indiens Gyldne Trekant tager dig til Delhi, Agra og Jaipur – og nogle af Indiens største seværdigheder.

Om det er historierne fra Vindenes Palads i den lyserøde by, Jaipiur – eller Taj Mahals smukke kærlighedshistorie om maharastaens imponerende gravpalæ til sin afdøde hustru, der gør størst indtryk på dig, er altid en overraskelse … det kan også være fortællingerne fra den gamle forladte hovedstad, Fathehpur Sikri, fra Amber Fort og det enorme solur eller fra Agras The Red Fort?

Dine dage i området kombineres, så du får oplevelser af solopgange, solnedgange, myldrende liv og tilbagetrukket afslapning på dine hoteller med chance for at fordøje det hele.

Magi, historie, indtryk og nærværnede story telling er der nemlig masser af – og vi er sikre på, at du i Rajastans Gyldne Trekant vil føle dig hensat til en anden tid og mærke historiens vingesus!

Ranthambore National Park

Ranthambore National Park

Den indiske natur rummer et for os danskere et helt unikt dyreliv. Tager du en afstikker til en af Indiens nationalparker, Ranthambore National Park, kan du bare 150 km fra Jaipur opleve bl.a. hyæner, leoparder, vilde og flyvende hunde, specielle kattedyr og ikke mindst tigeren helt tæt på.

Den næsten 400 km2 store park er blandt Indiens største, dyrelivet er autentisk – og et besøg er et smuk afbræk i dine historiske, kulturelle og religiøse oplevelser.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45