Varanasi, Indien

Varanasi

I Varanasi står du tidligt op for solopgangen over Ganges, som udløser et inferno af klokker og følges af hinduernes rituelle morgenbadning, bedende mennesker og ligbrændinger på flodbreddens mange Ghats, opleves bedst og mest stemningsfuldt fra en lille robåd på floden.

Varanasi

Varanasi er hinduernes hellige by og kendt for yoga, hellige mænd og de store Guruer, som mange kendte gennem årene har besøgt i byen – og på din tur gennem byen kommer du helt tæt på ritualerne, historien og hverdagen i den lille og alligevel store by.

Og i Varanasi går du også sent i seng, for du vil ikke gå glip af de store festivaler, som du kan opleve ved floden om aftenen. Varnasi er magisk, nærmest hypnotisk – og én af Indiens helt store oplevelser!

Udaipur

Gør et stop i Udaipur på din rejse gennem delstaten Rajastan, bliv betaget af byens mange søer med eksklusive hoteller opført i gamle majestætiske paladser, de fine templer – og det fantastiske byliv.

Et stop på vejen – eller en destination i sig selv.

Tranquebar

Tranquebar er en tidligere dansk handelskoloni – og den dag i dag, kan du gå på oplevelse og finde tydelige spor af byens stolte, danske fortid.

Oplev Fort Dansborg ved indsejlingen til byen, se Jerusalem Kirken, gå gennem både Kongens- og Dronningensgade og den dansk opførte byport. Et lille stykke dansk historie, som sluttede for over 170 år siden, da Tranquebar i 1845 blev solgt til Storbritannien.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45