Storby Indien

Delhi

I Delhi, som tit er udgangspunktet for en ferie i Indien, springer du på en cykeltaxa gennem Chadnik Chowk, Old Delhis myldrende hovedgade … og pludselig får ordet ’virvar’ en hel ny betydning. Du fortsætter til de lokale markeder og rejser i Gandhis fodspor fra The Red Fort, hvor han udråbte Indien som nation, til hans hjem, hvor han også blev dræbt – og slutter ved Gandhis grav.

Det gamle Indien fletter sammen med europæisk inspirerede alléer – og dagene i Indiens hovedstad tager dig fra religiøse og historiske sights som Humayun’s grav, Qutub Minar, den store Moské og parlamentet … til byens livlige centrum, Connaught Place med hyggelige roof-top restauranter, der frister med både internationale og indiske menuer.

Mumbai

Vil du have den bedste oplevelse af Mumbai, som det tidligere Bombay kaldes i dag, tager du på tur langs havnefronten, ser Gate of India og det imponerende Taj Mahal Palace Hotel. Du fortsætter til de mange spændende templer, kunstmuseer og smukke gamle kolonibygninger, der huser Indiens højesteret, togstationen og den smukke katedral – og giver til sidst dine oplevelser kant med et besøg ved byens berømte vaskeri ved floden, hvor hundredevis af vaskekoner er ansat.

Så ved du præcis, hvad Indiens største by med imponerende 20 millioner indbyggere har at byde på … og det er ikke så lidt!

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45