Langs den norske kyst

Står Norges vilde kystlinje, de dybe norske fjorde og de hyggelige byer på din bucket liste, så er der en virkelig god grund til det, for et krydstogt til Norge er blandt verdens mest storslåede oplevelser. Og så er det jo ’lige i nærheden’ … specielt når cruiset både starter og slutter i København.

’Langs den norske kyst’ er et sommercruise, som under afslappede og eksklusive rammer tager dig dybt ind i de norske fjorde – til både små og større byer med Trondheim som det nordligste stop.

Du tjekker ind i en smuk suite med 24-timers butler- og roomservice. Gennem de åbne franske døre i din private oase, kan du nyde udsejlingen fra København forbi vores fantastiske vartegn, Kronborg, – og så lander du ellers i fred og ro på det stemningsfulde skib, der bliver din base under sejladsen.

Under hele dit krydstogt bliver du forkælet med personlig service og ro til at nyde naturscenerierne, der langsomt glider forbi – samtidig med en palet af underholdningsmuligheder, aktiviteter og selektive udflugter, der giver dig et indtryk af byernes forskelligheder, landskabets mangfoldighed og den afslappede norske stemning, der møder dig overalt.

Læs mere om livet ombord | Klik her

På listen over byer, du besøger, er kystbyerne Stavanger, Ålesund, Trondheim, Bergen, Kristiansand – og de måske mindre kendte, charmerende Geiranger, Hellesylt og Flåm. Og ja, også et stop i smukke Skagen, som er en helt ny oplevelse, når du ser Grenen, Vippefyret og byens gule huse fra vandsiden.

Når det er sagt, så handler det om Norge. Om stemningsfulde fjorde, om vandfald og bjerge, om grønne dale, der omkranses af dramatiske fjelde, om Vestlandet og Trøndelag, om lille Geiranger med bare 240 faste indbyggere og hyggelige Bergen med de 7 fjelde, som rejser sig rundt om byen. Og om udflugter til helt ikoniske højdepunkter som Prædikestolen.

Tæt på og alligevel så anderledes, dramatisk og storslået.

Kontakt os for rejseplan og alle detaljer om krydstogtet, skibet og kombinationsmuligheder.

Rejsetidspunkt | Ultimo juli-primo august 2024 (Silver Dawn) 

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45