Kør selv i Vinlandet

Knapt har du forladt Cape Town, før de høje bjerge skyder op i horisonten … og her begynder vinlandet. 450 smukke vingårde dækker arealet omkring byerne Stellenbosch, Franshhoek og Paarl med vinmarker og gamle vinstokke. De lækre druer, en helt speciel druesammensætning og de gode temperaturer gør, at Sydafrika producerer virkelig gode vine. Der er vinsmagninger på næste alle vingårde til små priser. Og uanset dit vinkender-niveau, så kan du næsten ikke undgå at få et par rigtig gode oplevelser med hjem.

Fra Franschhoek, som er Sydafrikas andet gourmetcentrum, kan du vælge at skifte bilen ud og tage vintoget rundt til en stribe vingårde og smage de dejlige dråber. En god og sikker løsning …

Uanset rammerne, så har vi en række anbefalinger til udvalgte vingårde og unikke restauranter, som vi giver dig med på rejsen – og vil du gøre det ekstra nemt, så har vi også muligheden for at reservere et bord, der står klar og venter på jer, når I kommer frem.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45