Elefant der går

Safari i Sydafrika

Kruger National Park

Grænsende op mod Mozambique og Zimbabwe på et areal, der er halv så stort som Danmark, ligger Kruger Nationalpark, som er Sydafrikas største nationalpark – og et tætbeplantet safariområde med store horder af dyrearter. Flere tusinde leoparder og løver, over 12.000 elefanter, over 35.000 bøfler og masser af næsehorn lever et frit og autentisk liv i naturens rammer. Der er mange muligheder for, at du på nogle dages safari én for én kan krydse The Big Five af, når du sammen med nogle af områdets bedste rangers drager ud i den store nationalpark, for de erfarne, lokale folk gør deres bedste for at søge de mange vandhuller og floder, hvor dyrens ofte samles … så du spotter så meget som muligt under dit ophold.

Du kan vælge at bo i små, lokale camps ved Crocodile River – eller lige uden for nationalparken i små Private Game Reserves. Mulighederne er mange.

Private Game Reserves

Også langs Garden Route findes der mange Private Game Reserves, som er store, flotte naturområder, der er privat ejet – og hjem for Sydafrikas mange vilde dyr. Her kan du bo i luksuriøse bungalows med eventyrlig halv- eller helforplejning – og tage på 2-3 dages safari med et antal daglige Game Drives og safariaktiviteter. Og du kan forvente rigtig meget af både naturen og dyrelivet. Mange af de private reservater har enten The Big Five eller mindst 4 af de 5 – sammen med giraffer, zebraer, gnuer, antiloper og aber. Når vi planlægger jeres individuelle rundrejse eller kør-selv-ferie i Sydafrika, giver de bedste anbefalinger på Game Reserves der passer i forhold til rute og ønsker.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45