Kom til Rejseaften

Vil du inspireres?

Helt uforpligtende!

Rejseforedrag med lokalkendskab & nærvær

Der er rift om pladserne, når vi inviterer til vores rejseaftener, som er en kombination af informative og nærværende rejseforedrag og en uhøjtidelig middag i selskab med andre rejseinteresserede gæster.

En rejseaften omfatter 2 inspirerende rejseforedrag, hvor vi kommer omkring såvel de store seværdigheder, de små lokale oplevelser og ikke mindst rejsefortællinger fra egne besøg på destinationerne.

Gode idéer og spændende planer opstår ofte i godt selskab! Derfor har vi valgt at vores rejseaftener skal være en god kombination af facts og hygge – og mellem rejseforedragene holder vi en pause, hvor vi nyder en skøn middag, et godt glas vin og masser af rejsesnak omkring bordene!

Det plejer at være virkelig hyggeligt – og i samarbejde med vores dedikerede restaurantpartnere tør vi godt love dig en god aften.

Du kan klikke dig videre til både tilmelding og detaljeret information om hvilke lande, temaer og rejseformer, vi kommer omkring på de enkelte rejseaftener … og samtidig finder du nedenfor en generel beskrivelse af, hvordan vi har valgt at sætte en rejseaften sammen, for at give dig mest muligt udbytte af en aften i vores selskab.

Lige nu har vi følgende rejseaftener i kalenderen:

ÅRET RUNDT I ASIEN
ALT OPTAGET | 21. september på Restaurant Marsvinet, Middelfart
Nye datoer på vej …

DE FIRE ÅRSTIDER I USA
Mandag d. 10. oktober kl. 18 på Restaurant Marinaen, Kolding
Tirsdag d. 11. oktober kl. 18 på Restaurant Marsvinet, Middelfart

AFRIKAS SÆSONER
Mandag d. 3. oktober kl. 18 på Restaurant Marinaen, Kolding
Onsdag d. 5. oktober kl. 18 på Restaurant Marsvinet, Middelfart

INSPIRATION | FOREDRAG

Vi starter med et nærværende foredrag af én af landets bedste formidlere af rejseforedrag, Jens Thykier, som øser ud af sin store viden om aftenens rejsemål, fortæller om landenes mange muligheder og kommer fif til både store og små, lokale oplevelser. Jens har boet en stor del af sit liv i udlandet, har i hele sit voksne liv rejst verdensdelene tynde – og så elsker han god mad og autentiske lokaloplevelser.

MIDDAG | VIN | HYGGE

Når første runde er slut, går vi til bords og nyder en god middag og et godt glas vin sammensat med inspiration i aftenens rejsemål … der er god tid til snak og udveksling af rejseviden med de andre gæster og til at fange Jens, hvis der er spørgsmål, du lige skal have et godt svar med hjem på.

MERE VIDEN | FLERE REJSEMÅL

Efter middagen ”rejser” vi videre til nye lande eller områder … facts krydret med anekdoter, private oplevelser og spørgsmål & svar … inden aftenen slutter. Igen med mulighed for en privat snak med Jens om aftenens rejsemål eller rejser til resten af verden.

Med et mål om at skabe god stemning og hygge har vi valgt en række mindre steder – og derfor er antallet af pladser begrænset. Meld dig derfor til i god tid – og kontakt os gerne, hvis du er nysgerrig omkring fremtidige rejseaftener, som endnu ikke er online.

Pris pr. person incl. middag og et godt glas vin: 100,-

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45