Amazing Tours Zanzibar

Rejse- og priseksempler

Alle vores rejser er individuelle, skræddersyede, målrettede og personlige, Vi kan ikke huske, at vi har haft to rejseprogrammer, der startede med tjek-in på det samme fly til den samme destination - men for at give et indtryk af hvilken detaljeringsgrad og hvilket prisniveau, du kan forvente, når du går i dialog med os, så deler vi nedenfor et par rejseprogrammer til inspiration.

Når du læser dem igennem, så skal du huske, at de er skabt med udgangspunkt i personlige ønsker og valg - og ikke på nogen måde er en skabelon, som din rejse skal passe ind i.

Du vælger selv ... med udgangspunkt i dit rejsetidspunkt, dit budget og dine præferencer!

THAILAND | BANGKOK & KOH KOOD | TO PERSONER | FEBRUAR

Dag 1  
Tjek ind i Hamborg på Emirates flyvning til Dubai med måltider, drikkevarer og luftens største underholdningssystem ombord.

Dag 2
Skift til non-stop flyvning til Bangkok lige efter midnat med ankomst ved frokosttid. Efter   paskontrollen modtagelse af privatchauffør, som kører direkte til 5-stjernet lukushotel ved Bangkoks centrale livsåre, Chao Praya Floden. Indkvartering på værelse med udsigt til floden og på den modsatte flodbred Bangkoks nye restaurant, bazar og underholdningsområde, Asiatique, som er opført i ØKs gamle lagerhaller.

Nyd eventuelt hotellets tapas-style restaurant ved poolside – eller opdag byens alsidige gourmetliv med gratis shuttleboat fra hotellet. Vi deler en lille guide med aktuelle gastronomiske oplevelser – og kan også klare bordreservationer og transport.

Dag 3                   
Bangkoks bedste morgenmad nydes inden afhentning fra hotellet til en unik oplevelse: En cykeltur gennem det ukendte Bangkok med engelsktalende lokalguide . Turen går grønne parkområder og Bangkoks største, lokale fødevaremarked og lokale kvarterer – inden floden krydses I en Bath Bus til Bangkoks Jungle, et smukt uopdaget område, hvor cykelturen på små cykelstier og broer fører ind blandt lokale huse, marker og gennem en natur, der adskiller sig markant fra pulserende i Bangkok. Der er små stop og historier på vejen, inden turen afsluttes med sejltur retur – og resten af eftermiddagen til fri disposition.

Dag 4
Efter tidlig morgenmad afhentning af privatchauffør i retning af Cambodias grænse. Nord for Trat køres mod havet, hvor hurtigbåden går mod til Koh Kood – en af Thailands skønneste øer. Ved ankomst til øen venter privat transport til 8 nætter på 4-stjernet bungalow-hotel incl. morgenmad.

Dag 5-11            
Dagene på Koh Kood nydes ved vandet, på cykel eller scooter rundt på øen, på en trekkingtur gennem regnskoven til ét af øens vandfald, en snorkletur – toppet med autentiske restaurantbesøg om aftenen.

Dag 12                
Sejltur med katamaran til fastlandet– og ved ankomst venter privatchauffør og
transport retur til Bangkok og de sidste dage i Thailands sprudlende hovedstad. Indkvartering på ét af Bangkoks gamle kolonistilshoteller i Deluxe-værelse med balkon.

Dag 13                
Til fri disposition i Bangkok.

Dag 14                 
Efter morgenmaden venter engelsktalende lokalguide i lobbyen – hvor private longtail-båd ved floden. Sejltur på floden til blomstermarkedet - et sanse bombardement af dufte og farver. Herefter i tuk tuk til Thailand helligste tempel, det gamle kongepalads. Efter et imponerende, historisk besøg nydes frokost ved floden, inden sejlturen går gennem Bangkoks bifloder, klongerne, hvor hverdagslivet kan følges på tæt hold. Retur på hotellet sidst på eftermiddagen - mon ikke en       dukkert i den lækre pool venter?

Lidt før midnat afhentning og privat transport til Bangkok Lufthavn.

Dag 15                
Tjek ind umiddelbart efter midnat. Midt på natten afgang mod Dubai – og efter et benstræk og en lille pause flyvning til Hamborg med ankomst først på eftermiddagen.

Under hele turen er der mulighed for at tage kontakt til såvel et Emergency Nummer – som kontakte mig online for akut assistance og hjælp.

PRIS PR PERSON V/ 2 PERSONER: 17.250,-

(Incl. fly, transfers, transport, hoteller, morgenmad, udflugter med entré, privatchauffør, lokalguider)


SYDAFRIKA | 5 PERSONER | 3 GENERATIONER | JULI

Dag 1                   
Tjek ind i Hamborg på Emirates aftenflyvning til Dubai med måltider,
drikkevarer og luftens største underholdningssystem ombord.

Dag 2                   
Skift til non-stop flyvning med ankomst i Cape Town sidst på eftermiddagen. Efter paskontrollen og bagageudlevering modtagelse af privat chauffør-guide, som kører gennem verdens smukkeste storby, The Mother City – til smukt, klassisk, 4-stjernet hotel ved den attraktive og centrale W&A Waterfront, der venter med skønne restauranter, cafeer, barer, shopping, både og de smukke, fredede pakhuse.

Dag 3                   
Efter tid til en god morgenmad starter en skøn dag sammen med egen chauffør-guide, som på en afslappet City Tour tager turen rundt fra havnefronten, via Company Garden, parlamentet, rådhuset til Signal Hill og ikoniske Table Mountains eventyrlige udsigtspunkter. Tilbage på hotellet er resten af dagen til fri disposition.

Dag 4
Sammen med chauffør-guiden opleves Cape Peninsula – og verdens smukkeste kystvej, Chapmans Peak Drive, som er bygget med bjerge på den ene side og dramatisk kyst på den anden af straffefanger i 20’erne. Smukke strande, feriebyer, fiskerlandsbyer og små forstæder folder sig ud på vejen mod Kap det Gode Håb, Afrikas sydvestligste punkt – og turen rundes af med et besøg i den smukke botaniske have og pingvinkolonien ved Boulders Bay. Aftenen er til fri disposition – vi hjælper gerne med en lille guide til aktuelle gastronomiske oplevelser – og kan også klare bordreservationer og transport.

Dag 5                   
Halvdagstur til Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i hovedparten af hans 28 år i fængsel – og eftermiddagen til afslapning, udforskning af den smukke by eller en cykeltur til ét af strandområderne. Der er også mulighed for at tage vandreturen op på Table Mountain, hvis formen tillader det.

Dag 6
Om morgenen venter udlejningsbil på hotellet og kursen sættes mod verdens vigtigste hvalby, Hermanus. Stop undervejs, oplev sceneriet. Fremme i Hermanus indkvartering på 4-stjernet hotel – og en varm anbefaling om at vandre de 5 km langs bjergene fra byen til stranden med udsigt til havet, hvor  hvalerne oftest boltrer  sig.

Dag 7                   
Fra morgenstunden kan en hvaltur tilvælges for ca. 500,-/person – inden turen går til det berømte vinland med smuk natur og ikke mindst 485 vingårde, som kan besøges til vinsmagninger og eventuelt frokost inden ankomst til Franschhoek,. Byens hyggelige hovedgade rummer nogle af Sydafrikas bedste restauranter. Der er indkvartering på centralt beliggende 3-stjernet guest house – og igen hjælper vi gerne med anbefalinger og bordreservationer.

Dag 8
Efter morgenmaden køres til Cape Town lufthavn, hvor bilen afleveres inden flyvning til Johannesburg sidst på formiddagen. Ved ankomst venter en ny bil – og en køretur ad smukke veje mod et hyggeligt hotel i pittoreske omgivelser tæt på bl.a. Panorama-ruten, Drakens Bjergene, Misty Mountains, store historiske områder, Bryde River og Gods Window

Dag 9                   
En afslappet dag til fri disposition med skønne naturoplevelser i det eventyrlige, sydafrikanske landskab.

Dag 10
Dagens destination er Sydafrikas største nationalpark, Kruger Nationalpark, hvor I tjekker ind til 4 dage i ’safariland’ på autentisk 4-stjernet lodge i Marloth Park – blandt vilde dyr helt tæt på lodgen. Dagen rundes af med Sunset Game Drive – og middag på lodgen.

Dag 11 & 12        
To dages spændende Game drives i Kruger Nationalpark … medbring gerne en god kikkert og et godt kamera. 

Dag 13                
Dagen til fri disposition med afslapning ved poolen eller aktiviteter på lodgen.

Dag 14                
Køretur til Johannesburg, aflevering af bil i lufthavn – og tjek ind i lufthavnen sidst på eftermiddagen med flyvning til Dubai først på aftenen.

Dag 15                
Skift i Dubai og ankomst til Hamborg først på eftermiddagen.

Under hele turen er der mulighed for at tage kontakt til såvel et Emergency Nummer – som kontakte mig online for akut assistance og hjælp.

PRIS PR PERSON V/5 PERSONER: 24.000,-

(Incl. fly, transfers, transport, billeje med forsikring, hoteller, morgenmad, game drives, aftensmad i Kruger, udflugter med entré, privat chauffør-guide)

 

Få inspiration til din næste rejse