Australiens Kyst

Great Barrier Reef & strandene

Queensland

Great Barrier Reefs uendelige og imponerende undervandsliv strækker sig ud fra Queensland i det nordøstlige Australien – og inde på land byder landets Gold Coast og de kilometer lange strandområder på alt det, der er indbegrebet af ferieliv: Sprudlende bybilleder, turistshopping, myldrende natteliv … og en fantastisk stemning.

Her møder du mennesker fra hele verden, som samles for at opleve naturfænomenerne – for det er ikke bare selve revet på Great Barrier Reef. Blandt kystens højdepunkter finder du verdens største sandø Fraser Island, de smukke Whitsundays, som er Queenslands smukke tropeøer, hvor kridhvidt sand møder turkisblåt hav ved eksotiske stande, hvor skildpadder, hvaler, koraller og farverige fisk boltrer sig.  Brug dine dage på at opleve verdens største koralrev, lær at snorkle og få en helt ny oplevelse under vandet.

Find også vej til regnskoven:  Brug en dag i UNESCO-fredede Daintree Rainforest, kør med svævebanen over regnskoven med udsigt til hav & rev, tag Kuranda Scenic Train gennem den vilde natur med klipper, vandfald og smukke udsigter, kom tæt på krokodiller, koalaer, slanger og slut på de smukkeste strande.

Den australske natur er så uendelige, at du kan få en følelse af at ’have den helt for dig selv’

Tasmanien

Mon ikke Hobart og Tasmanien giver de fleste danskere et lille royalt flash back? Tag på opdagelse på den store, smukke og frodige ø, nyd udsigten over Derwant Floden med Mount Wellington i baggrunden – og er du naturmenneske, så angrib de mange nationalparker, bjergene, vandfaldene, regnskovene og det rige dyreliv helt tæt på.

Tasmanien er ægte og autentisk!

Western Australia

19 skønne strande og rigtig god stemning … du er ankommet til Perth, som er det oplagte udgangspunkt til “det vilde vestens” golde ørkenlandskab, nationalparkerne, det eventyrlige koralrev samt vingården.

Et kortere stop – og så videre

South Australia

Sletter og ørken mod nord – og landbrug mod syd. Det er den korte karakteristik af South Australia – men Australiens største ø er også muligheden for at komme rigtig tæt på nogle af landets mest specielle dyr og ikke mindst Kangaroo Island, som er målet for de fleste.

Snup en pause i porten til the outback, Adelaide, og fortsæt ud til det mangfoldige dyreliv.

Victoria

Den lille delstat Victoria tegnes især af Great Ocean Road, som er en af verdens smukkeste kystveje – og smukke Melbourne, som er kendt for en blomstrende underholdningsscene med sine teatre og de store sportsbegivenheder, bl.a. som Australian Open i tennis og det Australske Formel 1.

Kør langs kysten, oplev bl.a. de berømte klippeformationer, der er kendt under navnet “The 12 Apostle” og nyd friheden.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45