Mozambique

NB: Situationen på en række af de nordligste luksusøer i Mozambique er lige nu usikker, da militante grupper har overtaget øerne. Vi følger udviklingen tæt og navigerer naturligvis derefter ...

Ønsker du at afslutte din oplevelses- og safariferie i det sydlige Afrika med en skøn badeferie, så skal du måske kigge mod Mozambique, hvor eksotiske tropeøer og lækre paradisiske strande venter.

I det sydligste Mozambique finder du Ponta do Ouro, som er kendt for sine mange delfiner, god dykning og deep sea fishing – mens du i det nordlige finder Quirimbas Archipelago, der består af 32 fjernliggende øer.

To af de mest romantiske er Medjumbe og Quilalea, Ibo Island er kendt for spændende arkitektur, der strækker sig tilbage til 1500 tallet, mens Bazaruto Archipelago består af 5 idylliske øer uden veje. Skal strandferien i Mozambique kombineres med oplevelser, så venter hovedstaden Maputo, der er en moderne havneby med smukke bygninger i portugisisk kolonistil, og ikke mindst Gorongo National Park, som byder på safari i uberørt natur.

Kombineres naturligt med Sydafrika, Namibia, Botswana eller Zimbabwe.

Skriv for mere info

Få inspiration til din næste rejse