Vandfald i Zion Nationalpark

Oplev Californien & de amerikanske nationalparker

Californien og det vestlige USA er en skattekiste af oplevelser, hvilket nok er grunden til, at rigtig mange starter med at opdage USA netop i Californien. Du kan starte din amerikanske West Coast Tour fra nord til syd og den kan vare præcis så lang tid, som du har til rådighed – du kommer ikke sådan lige til at mangle muligheder og ting at opleve.

Så kunsten er at dykke ned i det hele, vælge til og fra – og skabe en personlig ferie med fokus på dine interesser. At prioritere feriedagene & budgettet, så alt går op i en højere enhed …

Starter du i nord, så forelsker du dig med det samme i San Francisco med de små, spændende kvarterer, der byder på mange store og små ukendte oplevelser. Sælerne ligger ved Fishermans Wharf, det smukke gamle rådhus er en rundvisning værd, verdens mest snoede gade er sjov, picnic’en med de lokale på Alamo Square er helt særlig – og udsigten fra de 39 bakketoppe, som byen ligger på, uforglemmelig. En varm anbefaling er at hoppe på cyklen og køre over Golden Gate Bridge – og selvfølgelig at sejle ud til The Rock … det ikoniske Alcatraz.

Er du vininteresseret, så ligger det smukke vinområde Napa Vallay lige nord for San Francisco – og går dine interesser mere i retning af kunst & kreativitet, så ligger der en række små kunstnerbyer på den anden side af Golden Gate, hvor du også kan opleve en af de store skove.

Sydover går turen ad en af verdens mest kendte veje, Highway 1. Du cruiser gennem landskabernem besøger hyggelige Carmel by The Sea, ser Big Sur Broen og søelefanterne på stranden, spotter hvaler, spiser frokost med udsigt, besøger de rå strande, det vilde hjem Hearst Castle og den danske by, Solvang.

Så venter Los Angeles venter med Hollywood, Sunset Boulevard, shopping på Rodeo Driv – og det sjove, vilde liv på Venice Beach. Konkurrer om at spotte de verdenskendte stjernes navne på Walk of Fame – og leg videre i de imponerende underholdningsparker, Universal Studio og Disney Land.

Og efter den San Diego, som også har både fine strande og ægte feriestemning.

På vejen kan du vælge mellem de imponerende nationalparker – Yosemite med sine bjerge, vandfald, gejsere og vilde bjørne, Sequire med verdens største træer – og inde i landet et væld af nationalparker og gamle reservater. Se Arizona Ørkenens karakteristiske kaktusser og vindmøller en masse, verdens største kløft Grand Canyon med de imponerende udsigtspunkter. Måske en skøn helikoptertur over Colorado Floden, en  trekkingtur i specielle Bryce Canyon eller et besøg i en eller flere af de mange mindre nationalparker som f.eks. Monument Valley og Antilope Valley. Det gode ved alle nationalparkerne i det vestlige USA er at ikke to er ens …

Top det hele med skøre, imponerende Las Vegas. Et eldorado for dig, der elsker store lækre poolområder, vild shopping, verdenskendte shows og koncerter, outlets, sjove og anderledes aktiviteter, biler og en lille smule crazyness. Måske endda som et alternativ til den klassiske badeferie?

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45