Kør-selv i farverige Florida

De farverige bygninger på South Beach i Miami er indbegrebet af Florida… og du bliver ikke skuffet, hvis du zapper dig ind i strand- og bylivet og en fest der aldrig slutter. Natten er blot en forlængelse af dagens liv på den kilometerlange, berømte sandstrand med de kendte livreddertårne, restaurant- og clublivet er uden sidestykke.

En tur rundt i Miami mellem mange kanaler giver byen dens karakteristika fortæller sit tydelige sprog. Shopping i luksusklassen, imponerende sejl- og motorbåde, lyden af DJs, pool parties – alt vidner om, at økonomien er god. En skøn ’easy-going’ stemning … der er vel kun én ting at tilføje: Enjoy!

Florida er også meget andet…….

Når du lytter du dig rundt i Florida, så trækker Orlando med sine mange temaparker som Universal, Disney Land og The Wizzard World of Harry Potter. Her finder du også de mange skønne golfbaner og i tæt køreafstand venter Kennedy Space Center med et lærerigt indblik i rumfartens historie.

Kører du mod nord langs kysten rammer du USA´s ældste by, den charmerende St. Augustine, forsætter du videre venter storbyen Jacksonville, som også er et besøg værd. – og får du lyst til at krydse grænsen til Georgia, så er det den gamle engelsk by Savannah, der venter – men sydstats-historie, smukke parker og bænken hvor Forest Gump sad og fortalte sin historie.

Går turen sydpå, møder du Fort Lauderdale blot 25 Km syd for Miami: Snup en pause på den lange strand og oplev udbredte kanalnetværk, der bringer jer rundt i byen, til restauranter og spændende små spots. Fort Lauderdale er et fantastisk område at tage på Deep Fishing fra. 

Tag videre til de store sumpområder i Everglades, hvor alligatorerne boltrer sig deres naturlige element – og hvor du også finder roen i Key West med de mange broer, Hemmingways barer, historien og den smukke natur. Gør måske et par dages stop i smukke Key Lago, hvor skønne strande og snorkling venter.

Midt i det hele ligger den gamle italienske by Naples. En ægte rigmandsby uden højhuse men med eksklusive palæer  i og omkring centrum – og et hyggeligt særpræg, som bl.a. tager afsæt i fraværet af kædebutikker. At byen også har den lufthavn i verden hvor der lander flest privatfly fortæller en helt del om stemningen, hyggen og det eksklusive touch.

Søger du lidt afslapning, så er den smukke Sanibel Island et oplagt valg. Cykelstier gennem naturreservater, fine strande … feriestemning fra morgen til aften.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45