Gademusikkere spiller på blæseinstrumenter

Musikruten – fra Chicago til New Orleans

Illinois, Kentucky, Tennessee, Mississippi og Alabama … mon ikke du kan mærke rytmerne?

Du er landet midt i den amerikanske musikhistories hjerte og på én af de hyggeligste kør-selv-ruter i USA – en ferie med musikken & rytmerne som omdrejningspunkt.

Start i Chicagos enestående Blues Barer, inden turen går sydover til Louisville, St. Louise, Nashville, Memphis og New Orleans. Bland de vidt forskellige naturscenerier på din tur med nye bekendtskaber med Sydstaternes mange musikgenrer. Fra rock’n’roll og country & western til jazz og meget mere.

Kør gennem whisky- og bourbonproduktionens højborg, smag på varerne på vej ned af Route 66, se naturen skifte og tag et stop i den gamle by Louisville. Besøg Nashville, tag til Open Mic Nights, besøg gamle historiske studier, og de mange spillesteder med Blues samt Country and Western. Gå ikke glip af Line Dance Saloon, til Country Show i det berømte Grand Old Opry.

Se de vidtstrakte amerikanske landbrugsområder fare forbi, besøg Memphis og Elvis Presleys Graceland, tag på en af verdens sjoveste City Tours og snup en frisk Sundowner på en tagterrasse med udsigt over Mississippi Floden, besøg street food markeder med musik og de kulte spillesteder som BB Kings Blues Bar om aftenen.

Sejl i sumpområderne og oplev den gamle sydstatshistorie i de gamle herrehuse og deres slavekvarterer, inden du når New Orleans. Her venter jazzbarer og mange andre musikgenrer i de mange spillesteder på berømte Bourbon Street, der ligger med sine smukke sydstats-bygninger i den franske bydel, hvor du også finder fantastisk Creol Food. Sejl med hjuldamper til Jazz Brunch og besøg de gamle slaveplantager uden for byen.

Ønsker du at slutte musikrejsen med badeferie, så er der ikke langt til Golfens badesteder eller til lufthavnen, hvor en flyvetur tager dig direkte til Florida.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45