Lincoln mindesmærke

Metropoler, historie & smuk natur i det nordlige USA

New York

New York lever 24/7 365 dage om året, så du har alle muligheder for at få det hele med … det er kun din energi, der sætter grænserne. Sæt dagen godt i gang med en morgenløbetur på Manhattans Hudson River Path sammen med de lokale, se den imponerende udsigt over Manhattan på en helikoptertur – eller lån en kajak og sejl ud på Hudson River. Er det weekend, så lej en cykel, kør igennem Central Park og deltag i new yorkernes afslappede weekendliv – måske med en picnickurv og frokost i parkens nordøstlige hjørne ved Malcolm X Street?

Få en klump i halsen og tårer i øjnene på det rørende 911 Museum, gå ned ad Wall Street forbi den Amerikanske Børs og videre til Batteri Park med udsigt til Frihedsgudinden. Hop på busfærgen og sejl forbi hende, mens benene får en tiltrængt pause. Retur igen kan du fortsætte til FN bygningen, som er en oplevelse – eller til Top of The Rock på Rockefeller Center, hvorfra udsigten over parken og resten af Manhattan er byens bedste.

Inden du finder vej til aftenens restaurant, så gå en tur over Brooklyn Bridge ved solnedgang.

Det er vist helt unødvendigt at nævne at mulighederne er uanede både på Manhattan og i det hippe Brooklyn, så grib dagen og mulighederne for shopping, sight seeing, night life og spændende mad.

Washington

Washington DC er én by om dagen og en anden om aftenen – og vil du have det fulde billede af den fascinerende regeringsby, så tager du oplevelsen af den myldrende storby ind i løbet af dagen og mærker kontrasten om aften, hvor pulsen sænkes, når de mange mennesker, der har deres professionelle liv i hovedstaden, tager hjem til forstæderne, hvor de bor.

Washington er skøn – og helt anderledes end New York, Boston og Miami, som er oplagte kombinationsmuligheder, hvis du søger det nuancerede billede af de amerikanske metropoler.

Ankom med toget fra New York. Hop af toget og på cyklen og start med en guidet cykeltur, som giver dig et indblik i byens struktur og historie og forbereder dig på pludselig at stå midt i historien – og et fantastisk udgangspunkt for at prioritere dine dage i byen.

Gå langs de berømte, lange, grønne plæner, hvor du på bare 7 kilometer finder langt hovedparten af byens seværdigheder og vælg dine favoritter blandt Capitol Hill, de 17 imponerende Smithsonian Museer, Højesteret, National Gallery of Art, Library of Congress, Washington Monumentet, mindemuren fra Vietnamkrigen, Jefferson Monumentet, Arlington Kirkegården hvor 220.000 soldater ligger begravet. Tag en pause ved Lincoln Memorial og National Mall – og send en tanke til Forest Gump…

Tag en afstikker fra plænerne og se Det Hvide Hus, den smukke Union Station og den gamle, hyggelige bydel, George Town. Og rund dine oplevelsesrige dage af på byens mange restauranter. Vi tipper dig altid gerne om, hvor du lige nu finder skønne madoplevelser på den altid skiftende restaurantscene – og hjælper også med bordreservationer.

Nordøst USA | Chicago | New England

Det nordøstlige USA er perfekt til en skøn kør-selv tur. Du kan starte den i  Chicago og opleve byens mange grønne oaser ved de store søer og fortsætte til Canadas østlige hjørne via Niagara Falls og til de smukke og hyggelige byer, Toronto og Montreal. Eller du kan køre direkte til New Englands meget smukke natur, hvor du ndervejs møder n blanding af det autentiske USA og lækre kystbyer, fyrtårne, ferieområder og marinaer samt hyggelige bjergbyer på din vej.

Sæt navigationen mod universitetsbyen Boston, metropolen New York og hovedstaden Washington – alt efter hvor lang tid du har til rådighed. Bostons mange studerende tegner livet i den store by – mens du blandt Washingtons monumenter, Capitol Hill, Det Hvide Hus får verdenshistorien og USA’s format helt tæt på.

Uanset din rute kan du forvente, at komme hjem med en perlerække af oplevelser – de store sights og de små hverdagsøjeblikke i et stort land, som ikke bare har lidt men meget af det hele!

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45