Maldiverne

Forestil dig det uendelige, Indiske Oceans fantastiske, turkisgrønne farve kun brudt af små, sandstrandshvide atoller med paradisiske strande … og forestil dig synet af dit lille ø-paradis, der dukker frem, når vandflyveren går ned i lav højde for at lande behageligt på de store pontoner og langsomt lægge til ved resortets kaj.

Dét er følelsen af Maldiverne og uden at vide præcis, hvad der venter dig, er du allerede forelsket! Du ved, at alle dine forventninger om luksus, badeferie i topklasse og en helt unik drømmerejse er ved at blive indfriet. Og det fortsætter, når personalet følger dig til din personlige villa direkte på stranden eller på pæle i Maldivernes smukke turkisblå vand … og når du næste morgen vågner med udsigt til det uendelige ocean, åbner dørene til din terrasse og kigger ud på det krystalklare vand, hvor havskildpadder, rokker, små hajer og farverige fisk er klar til at underholde dig.

En morgensvømmetur lokker inden morgenmaden, det samme gør en kop friskbrygget kaffe på terrassen akkompagneret af lyden af stilheden, bølgernes sagte klukken – og bliver klar til morgenmaden …

Livet på Maldiverne er et luksusliv, hvor dagene under palmer og parasoller kun afbrydes af imponerende gourmetoplevelser morgen, middag og aften (og ind i mellem, hvis den lille sult melder sig) – og af udforskning af øernes helt betagende undervandsliv.

Find maske og snorkel frem og opdag et farvestrålende liv langs øens hus-rev, kig på rokkerne, der stille svømmer forbi - og træk vejret lidt hurtigere, når de små hajer kommer tæt på. Men være helt tryg – de er ufarlige og mere bange for dig, end du er for dem…

Lån en havkajak eller en tennisketcher, nyd en spabehandling eller en massage under åben himmel, bestil en kølig drink eller en forfriskende iced coffee – og forvent at resortets smilende, servicemindede og skønne personale gør alt for, at give dig den ultimative luksusferie.

Tag på solnedgang-sejltur og se delfinerne hoppe eller sæt dig på øens solnedgangsside og nyd en sundowner, inden det er tid til en altid imponerende gourmetmiddag med gode vine eller kolde øl, inden resten af aftenen kan nydes i en af barerne, i en liggestol på stranden eller på jeres private terrasse.

Palmer, hvidt sand, klart vand, undervandsliv, afslapning, luksus - ja, det er Maldiverne.

Maldiverne har kun én fejl og den er til at leve med, for når din vandflyver letter og igen sætter kurs mod Malé, så længes du allerede tilbage …

Madiverne kombineres naturligt med Dubai, Qatar, Sri Lanka og Indien – men er du til luksusbadeferie og afslapning er de smukke atoller i sig selv en ferie, du aldrig vil glemme.

Skriv for mere info

Få inspiration til din næste rejse