Oceanien Seaward Side

Skift det blæsende, danske efterår ud med australsk og new zealandsk forår og sommer på et luksuriøst cruise fra Sydney til Auckland med en perlerække af smukke havne undervejs.

Et krydstogt i Australien, Tasmanien og New Zealand er synonym med ikoniske kyststrækninger og helt særlige naturoplevelser – og på din vej gennem Basststrædet og Det Tasmanske Hav vil du få den unikke kombination af sejlerliv og seværdigheder, der gør et krydstogt helt særligt.

Din base, når du stævner ud fra Australiens næststørste by, Melbourne, er en skøn suite med udsigt til vandet. Et flydende hotelværelse i luksusklassen, hvor du kan forvente en dejlig, personlig service – og ikke at mangle noget som helst. Den private suite kombineres med et skib fyldt med små kroge og dejlige hjørner, hvor du kan nyde udsigten, solen og varmen – og poolområder, caféer, restauranter og for de aktive, fitnessfaciliteter, biografer og skøn underholdning.

Aftenerne er fyldt med god gastronomi, cocktails og underholdning, som du kan vælge til og fra efter temperament. Valget er altid dit.

Læs mere om livet ombord | Klik her

Cruiset starter i Australiens største by Sydney, herfra går turen til Melbourne, hvorfra der sættes kurs mod Kronprinsesse Marys hjemegn, Tasmanien … og din første smukke indsejling bliver til Hobart med Mount Wellington i baggrunden. Her mødes den gamle og den nye verden i en by med en egen identitet, der bærer præg af både historien som staffekoloni, kolonihistorie og moderne storbyliv.

Turen går videre over det tasmanske hav til New Zealand, hvor du med ikoniske stop og selektive udflugter på både Nord- og Sydøen får et helt unik indtryk af ørigets smukke natur. 

På Sydøen går cruiset via Bluff og Port Chalmers til Christchurch – og på Nordøen lægger du til i Wellington og Napier, inden du igen går fra borde i Auckland for enten at fortsætte din rejse eller flyve hjem til Danmark.

Læs mere om New Zealand:

Det bedste i Nord | Klik her

Det bedste i Syd | Klik her

Kontakt os for rejseplan og alle detaljer om krydstogtet, skibet og kombinationsmuligheder.

Rejsetidspunkt | Ultimo november 2024 (Silver Muse) 

Fotos: Silversea

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45