Tibet

Det er svært at definere den følelse af mystik, der griber dig, når røgelsespindenes aromatiske røg og offergavernes dufte omslutter dig, mens du på magisk vis fanges af den tibetanske buddhismes ritualer, fyldt med mantraer, bønner og meditation.

Du kan stå i den gamle bydel i verdens højest beliggende hovedstad, Lhasa eller på verdens største bjergplateau … mystikken er allestedsnærværende. I de stærkttroendes bedefald og bederuller, i Dalai Lamas lejlighed i Potalapaladsets storhed – og i Tibets storslåede natur, som tæller alt fra Mount Everests base camp til tavse, smukke bjergsøer.

I Tibet mødes du overalt af venlige tibetanere og farvestrålende minoritetsgrupper, som giver din rejse en ekstra dimension.

Kort sagt er Tibet fyldt med både mystik og mange store oplevelser.

Tibet kan med stor fordel kombineres med Kina. Tag evt. verdens højst beliggende jernbane fra Beijing til Lhasa. Forsæt turen igennem Tibet ad Himalaya-vejen til Nepal, og slut af i Indien. Eller snup dele af turen … helt afhængig af, hvor mange uger, du har til rådighed. Alle kombinationer er mulige!

Skriv for mere info

Få inspiration til din næste rejse