Uforglemmelige Caribien

Caribien er en af de helt klassiske krydstogtsdestinationer – og ikke uden grund. Her ø-hopper du eksklusivt mellem kendte og mindre kendte øer, oplever de smukkeste caribiske solopgange, går i land i stemningsfulde byer og dykker ned i en lille smule Danmarkshistorie.

Måske snupper du et par amerikaner-dage og oplever naturen i The Everglades, Miamis cool vibes eller italiensinspirerede Naples på en fri kør-selv-ferie, før eller efter det smukke cruise, som starter på den amerikanske østkyst. Her sætter Floridas skønne stemning scenen, når du stævner ud fra Fort Lauderdale.

Læs mere om Florida

Når du går om bord, tjekker du ind på et flydende, 5-stjernet hotel, hvor din private suite giver dig perfekte rammer for at få fyldt udbytte af både sejladsen og den forkælende pause, som et krydstogt med Amazing Tours er … lad de franske døre glide op, lad havbrisen fylde suiten og se havet og de smukke øer glide forbi, mens du kommer helt ned i gear og selektivt vælger, hvordan du vil bruge dine dage ombord.

Fra gastronomi, cocktails & afternoon tea over pools, soldækkets fristende liggestole og fitness til 24-timers butler- og roomservice … mulighederne er mange!

Læs mere om livet ombord | Klik her

Det første stop er i Puerto Ricos smukke hovedstad, San Juan, hvor historie, skønne strande og stemning fylder dit stop med caribisk magi, inden du fortsæter til de mindre kendte øer, Saint-Barthélemhy og Saint Kitts, som med de bærende hovedstæder, Gustavia og Basseterre, er rolige oaser med en autentisk stemning og skønne udflugtsmål. Tag med på udflugterne – eller bare gå i land og lad hverdagslivet på øerne folde sig ud.

Som uforglemmelige stop på krydstogtet finder du også St. John og St. Thomas, som i dag er en del af US Virgin Islands – men har en fortid som De Dansk Vestindiske Øer. Her gemmes på små fragmenter af dansk historie, som gadenavne og en kopi af Den lille Havfrue. Øerne er også synomym med nogle af verdens smukkeste sandstrande, vejende palmer og smuk natur. Tag på inspirerende og smukke dagsudflugter eller tag en slentretur rundt i de små gader eller langs havnefronten.

Nyd sail-away på dækket, når skibet lige før solnedgang igen stævner ud i de Caribiske øhav.

Læs mere om St. John og St. Thomas

En vinterpause af de helt særlige: Sol, varme, langsomme dage på soldækket med en god bog …. inden du igen sætter kurs mod dansk vinter. 

Kontakt os for rejseplan og alle detaljer om krydstogtet, skibet og kombinationsmuligheder.

Rejsetidspunkt | Februar 2025 (Silver Moon)

Fotos: Silversea

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45