Uluru Amazing Tours

Australien

Drømmer du om Australien? Om den perfekte kør-selv-ferie med uanede muligheder gennem et kæmpe land? Gennem tre tidszoner og vidt forskellige klimazoner? Om et helt eventyrligt dyreliv, fantastiske vinområder, skønne storbyer og strande med afslapning og action?

Australien ER et kæmpeland – det spænder over tropiske regnskove i nord, over det centrale, golde ørkenland til det tempererede syd. Og uanset dit rutevalg, så venter oplevelserne … det er bare at vælge.

Australien er smagen af BBQ og street food, - og følelsen af saltvand og ørkenstøv. Kig med – og lad os hjælpe dig med at tegne din perfekte rute i det skønne, store land.

Skriv for mere info

Sydney

Så snart Australiens forår spirer i august/september samles australierne i parken og på havnen ved Utzons spektakulære operahus, som er byens umiskendelige vartegn – og som dansker kan du næsten ikke undgå at føle en smule stolthed, når du iagttager det imponerende bygningsværk. Du har hørt historien om byggeriet – og nu ligger de markante sejl lige foran dig …

Fortsæt din tur rundt i byen, mærk byens puls – og nyd Sydney som en af verdens flotteste og hyggeligste storbyer. Bevæg dig til fods under smukke broer og over torve og pladser og tag en sejltur ud til forstæderne.

Og sidst men ikke mindst: Tag del i sommerlivet med BBQ på strandene og cafeerne, hvor de lokale møder venner og familie, grib stemningen og slut dagen på legendariske Bondi Beach … så bliver sommerlivet ikke bedre.

Blue Mountain | Hunter Valley

Cykelture, ballonflyvning og hesteridning er bare eksempler på de mange aktiviteter, som du møder i Hunter Valley, når du fra Sydney med kurs mod Blue Mountain. Kombiner naturoplevelserne i den smukke bjergkæde med udsigten til pragtfulde vinområder – og måske en lille vinsmagning i de mange hyggelige småbyer undervejs?

Queensland

Great Barrier Reefs uendelige og imponerende undervandsliv strækker sig ud fra Queensland i det nordøstlige Australien – og inde på land byder landets Gold Coast og de kilometer lange strandområder på alt det, der er indbegrebet af ferieliv: Sprudlende bybilleder, turistshopping, myldrende natteliv … og en fantastisk stemning.

Her møder du mennesker fra hele verden, som samles for at opleve naturfænomenet, Fraser Island, som er verdens største sandø, Queenslands mange tropeøer og ikke mindst verdens ældste regnskov.

Northern Territory

I den nordligste del af det nordligste ligger delstatens hovedstad, Darwin, som byder på tropisk klima og sommer året rundt. Det venlige klima giver dig de bedste rammer for at opleve områdets mange nationalparker med Kakadu National Park som den kendteste. Her finder du floder, sletter, regnskove og vådområder og et stort dyreliv. Lad fersk- og saltvandskrokodiller give dig et lille gys, tag til Ayers Rock, se kæmpestenen og spis eventuelt en middag her ved solnedgang – og oplev sporene fra australiens, fascinerende fortid i de mange aboriginale klippemalerier. Få et unik indblik i hverdagen i et land med vilde afstande Alice Spring, som er udgangspunktet for the outback – og bl.a. også for the Flying Doctor Service, der flyver lægehjælp til det tyndt befolkede område, samt Scholl of The Air, der underviser områdets børn, holder til her.

Western Australia

19 skønne strande og rigtig god stemning … du er ankommet til Perth, som er det oplagte udgangspunkt til “det vilde vestens” golde ørkenlandskab, nationalparkerne, det eventyrlige koralrev samt vingården. Et kortere stop – og så videre …

Tasmanien

Mon ikke Hobart og Tasmanien giver de fleste danskere et lille royalt flash back? Tag på opdagelse på den store, smukke og frodige ø, nyd udsigten over Derwant Floden med Mount Wellington i baggrunden – og er du naturmenneske, så angrib de mange nationalparker, bjergene, vandfaldene, regnskovene og det rige dyreliv helt tæt på.

Tasmanien er ægte og autentisk!

South Australia

Sletter og ørken mod nord - og landbrug mod syd. Det er den korte karakteristik af South Australia – men Australiens største ø er også muligheden for at komme rigtig tæt på nogle af landets mest specielle dyr og ikke mindst Kangaroo Island, som er målet for de fleste.

Snup en pause i porten til the outback, Adelaide, og fortsæt ud til det mangfoldige dyreliv.

Victoria

Den lille delstat Victoria tegnes især af Great Ocean Road, som er en af verdens smukkeste kystveje – og smukke Melbourne, som er kendt for en blomstrende underholdningsscene med sine teatre og de store sportsbegivenheder, bl.a. som Australian Open i tennis og det Australske Formel 1.

Kør langs kysten, oplev bl.a. de berømte klippeformationer, der er kendt under navnet “The 12 Apostle” og nyd friheden.

Er din ferie rigtig lang, så kan Australien kombineres med bl.a. New Zealand

Få inspiration til din næste rejse