Qatar Amazing Tours

Qatar

Duften af mellemøstens magiske krydderier fylder de små gader i den nyopførte, klassiske bazar og blander sig med aromaen fra simrende, arabiske retter og karakteristisk æbletobak.

Strejf rundt, vær nysgerrig og fortsæt til den store, kunstigt opførte ø, Perlens moderne, internationale luksus! Mere konstrast fyldt bliver det nok ikke!

Qatar er en ung nation med 3 millioner indbyggere. Hovedstaden, Doha, er i rivende udvikling, og det er præcis Doha, der gør Qatar til et spændende stopover på din rejse til Fjernøsten eller Afrika. Her finder du det, som de fleste forbinder med det gamle mellemøsten i bazarens snørklede gader, kombineret med den imponerende skyline af luksuriøse shoppingcentre, restauranter, hoteller og eksklusive lejligheder, som karakteriserer de nyrige oliestater.

Tag en sejltur og oplev det hele fra vandsiden – eller tag en tur i ørkenen. Kør rundt i de store sandklitter eller besøg den store kamelvæddeløbsbane. Få et indblik i landets religiøse historie på det meget smukke, islamiske museum og tag de skønneste pauser på gode restauranter og luksushoteller, som folder sig ud direkte på stranden.

Oplev Qatar som et stopover på vej til Østen eller Afrika.

Skriv for mere info

Få inspiration til din næste rejse