Malaysia

Blandet og broget, nyt og gammelt, landsby og storby, regnskov, jungle, højland og strand … et flash back på en ferie i Malaysia vil give dig lidt af det hele.

Som en nyere nation, hvis selvstændige historie kun går tilbage til 1965, har Malaysias to dele, Malacca og Borneo er masser at byde på. Er du et aktivt feriemenneske, så får din oplevelsestrang noget at leve af – og søger du det afslappede, tilbagelænede ferieliv, så bliver du absolut ikke skuffet.

Visuelt en skøn blanding af den engelske kolonitid, kinesiske rødder, visionær arkitektur – og en grøn storhed … her er både ”Five o’Clock Tea”, tropiske drinks og det autentiske Asien!

Skriv for mere info

Kuala Lumpur

Hovedstaden Kuala Lumpur er en velfungerende by på den sydlige del af Malacca halvøen, som på en spændende måde mixer fortid, nutid og fremtid. På Merdeka Square i centrum af KL, som Kuala Lumpur hedder i daglig tale, oplever du de gamle kolonibygninger, som i dag rummer Højesteret og landets administration – og samtidig står China Town flotte, gamle kinesiske huse i stærk kontrast til det moderne KL med bl.a. Petronas Towers, der indtil for få år siden var verdens højeste. Søger du en smule ud af byens centrum, finder du også mindeområdet for faldne krigere samt Batu Caves, med de mange trapper op til helligdommen …

Her er god shopping og et spændende restaurantliv ... lidt af det hele fra tidlig morgen til sen aften.

Malacca

En sejltur på floden er et must i Malaysias blandede, brogede by, Malacca, som du kan møde syd for Kuala Lumpur. I glimt fra byens stolte historie finder du det flotte portugisiske fort, Xavier Kirken og alle de øvrige, røde hollandske bygninger, smukke kinesiske huse – og gaden der blander alverdens religioner med både en moské, et buddhistisk tempel og en kristen kirke. Byen er UNESCO fredet og forandrer sig ikke, selvom livet går videre og sætter ny kant på hverdagen.

Taman Negara

Malacca halvøens ikke mindre end 130 millioner år gamle regnskov åbner for et helt katalog af smukke naturoplevelser. Sejl på floden til regnskoven inderste, forsæt opdagelserne på vandring på de hængende broer i trætoppene, tag på jungle trekking eller endnu vildere - nat jungletrekking, tag med ud og fisk eller oplev det hele fra junglens observationstårne. Oplevelser til alle – uanset hvor stor eventyrlysten er.

Camaroun Highland

Camaroun Highland er englænderne kølige højland – og en smuk køretur bringer dig fra varme byer og dale til britiske bygninger og traditioner – blandt temarker, plantager og lokale markeder. Søg i de engelske kolonisters fodspor mod Five O´Clock Tea med scones og friske jordbær og nyd de skønne hoteller, som danner en smuk ramme om dine dage i højlandet.

Penang

Penangs hovedby Georgetowns små krogede gader emmer af hyggelig lokalliv og viser dig den fine, kontrastrige blanding af gammel, britisk kolonitids historie og kinesiske og mellemøstlige handelstraditioner. Igen sat i perspektiv af moderne shoppingcentre. Oplev byens klassiske, hoteller, markederne, templer og udsigten fra Penang Hill – og søg mod Ferringhi Beachs afslappede ferieliv med gode hoteller og strandstemning.

Langkawi

Langkawi er Malaysias mest populære ø. Her lever du livet på de lækre strande og gode resorts omgivet af små, lokale restauranter og barer og moderne shoppingcentre. Trænger du til fine pauser i de afslappede dage på stranden og ved swimmingpoolen, finder du det i de tropiske plantager, palmelundene og den eventyrligt smukke natur, på golfbanen eller i dykker- eller snorkleudstyr i vandet langs Langkawi. Langkawi har én overskrift … det afslappede ferieliv!

Tioman Island | Østkysten

Tioman Island er til gengæld østkystens mest populære tropeø, som møder dig med sine skønne, eksotiske strande. Her kommer du helt ned i gear, nyder stranden, poolen og en god bog. Søg lidt tilgængelig trekking, besøg øens ”største” by, Kampung Tekek, tag ud på snorkle- og dykkerture … og nyd ferien.

Ønsker du endnu mere ro og uberørthed, finder du på østkysten også en del mindre øer med et enkelt eller to resorts på hver …

Den oplagte kombination er Malaysia og Singapore, men Malaysia kan også kombineres med Thailand eller Bali.

Få inspiration til din næste rejse