Cambodia

Den franske kolonitids charme og arkitektur vil kappes med verdens største religiøse monument om at imponere dig – mens du næsten fælder en tåre over de grusomme spor efter folkemord og menneskelige tragedier.

Tag med på en rejse igennem et fascinerende, kontrastfuldt land, der byder på utrolige oplevelser, god mad, smukke naturscenerier og en venlig og åben befolkning – og gennem en tidsperiode, der strækker sig fra 1200-tallet til lige nu og lige her!

Når du kommer hjem vil du længes efter smagen af karakteristiske Amok-retter, red curries, Loc Lac og sunde shakes fra gadekøkkenernes små vogne. Du glemmer aldrig historien, som aldrig må gentage sig, og det inspirerende land, der på forunderlig vis rejser sig igen og igen!

Skriv for mere info

Phnom Penh

Dine dage i Cambobias fransk-inspirerede hovedstad med sine 2,3 millioner indbyggere vil give dig et spændende kig ind i landets omskiftelige fortid – og sætte cambodianernes voldsomme historie i et skarpt perspektiv.

Få et gribende indblik i 1970’ernes rædselsregime under Pol Pot og De Røde Khmeer med en tur gennem regiments S21 fængsel midt i Phnom Penh og en tur til The Killing Fields store massegrave. Tag på oplevelse i byens templer og kongepaladset og tjek ind på Foreign Correpondents Club of Cambodia, hvor udstationerede, lokale og besøgende gennem årtier har sat hinanden stævne for at nyde både udsigten og samværet med andre …

Fordøj dine mange indtryk på en gåtur på Grand Boulevard, langs Tongle Sap floden og på de brede franskdesignede boulevarder og nyd et sydende og levende byliv.

Siam Reap

Snup en tidlig morgen og se solopgangen over Angkor Wat, fortsæt dagen på cykel gennem Angkor og gå på opdagelse i jungletemplet, Throm Phrom, hvor træerne vokser ud over hele templet. Lad fantasien få frit løb i et af verdens mest imponerende bygningsværker, hvor den fascinerende arkitektur fortæller dig om hverdagen i 1200-tallet, da Angkor var verdens største by. Fornem naturens magt og føl dig hensat til en anden tidsalder!

Angkor By, Angkor Wat, Bayon templet og Throm Phrom er de helt store seværdigheder i Siam Reap-området. Men bliver du et par dage i området, vil du opleve en spændende, mellemstor, lokal by med et hyggeligt hverdagsliv, gode restauranter og interessante museer – og du vil få chancen for at besøge i de lokale fiskelandsbyer ved Tonle Sap søen. …

Sihanoukville

Sihanoukville ligger smukt langs havet i det vestlige Cambodia og omkranses af landets 6 fineste strande, der med sine vidt forskellige strandmiljøer og –stemninger er grunden til, at du skal sætte Sihanouville på din Cambodia to-see liste.

Byen går ikke over i historien, men de smukke strande er en oplevelse i sig selv. Fra uforstyrret over eksklusiv til centrum for uendelige beach parties …

Du kan krydre dine dage i Sihanouville med snorkling og bådture til små, primitive øer, hvor livet leves i hængekøje med udsigt til Cambodias smukke bjerge som baggrund … og hvor alt hvad du behøver, er en god bog, solcreme og en kølig drink.

Cambodia kombinerer du med stor fordel med Vietnam eller med Laos, Burma eller Thailand.

Få inspiration til din næste rejse