Indien

Du er tryllebundet, når solens første stråler rammer det ikoniske Taj Mahal, mens Indiens magiske inferno af lyde og dufte vågner - og præcis lige så fascineret, når solen går ned over Ganges, mens du sætter små både med lys i vandet, mindes de døde og overværer de hellige mænds ritualer …

Indien dufter af røgelse, krydderier, mad og røg, lyder som en blanding af dyttende biler, muh’ende, hellige køer og talende mennesker og er et helt fantastisk sansebombardement, uanset hvor du vender dig hen!

Kontrasterne vil tage pusten fra dig … og åbner du dit sind og dine sanser, vil en rundrejse i Indien gøre dig rig på oplevelser og indtryk i et land, der både rummer rivende udvikling, verdens hurtigst voksende befolkning, fascinerende historie, kulturoplevelser og følelsen af, at tiden er gået i stå …

Indiens byer og områder kan kombineres på kryds og tværs. Det store land kan bære en rundrejse eller flere i sig selv – men kan også kombineres med f.eks. Sri Lanka, Maldiverne, Nepal, Kina, Tibet og Dubai. Du skal bare gå på opdagelse og vælge …

Skriv for mere info

Delhi

I Delhi, som tit er udgangspunktet for en ferie i Indien, springer du på en cykeltaxa gennem Chadnik Chowk, Old Delhis myldrende hovedgade … og pludselig får ordet ’virvar’ en hel ny betydning. Du fortsætter til de lokale markeder og rejser i Gandhis fodspor fra The Red Fort, hvor han udråbte Indien som nation, til hans hjem, hvor han også blev dræbt – og slutter ved Gandhis grav.

I Delhi blandes det gamle Indien med europæisk inspirerede alléer – og dagene i Indiens hovedstad tager dig fra religiøse og historiske sights som Humayun’s grav, Qutub Minar, den store Moské og parlamentet … til byens livlige centrum, Connaught Place med hyggelige roof-top restauranter, der frister med både internationale og indiske menuer.

Mumbai

Vil du have den bedste oplevelse af Mumbai, som det tidligere Bombay kaldes i dag, tager du på tur langs havnefronten, ser Gate of India og det imponerende Taj Mahal Palace Hotel. Du fortsætter til de mange spændende templer, kunstmuseer og smukke gamle kolonibygninger, der huser Indiens højesteret, togstationen og den smukke katedral - og giver til sidst dine oplevelser kant med et besøg ved byens berømte vaskeri ved floden, hvor hundredevis af vaskekoner er ansat.

Så ved du præcis, hvad Indiens største by med imponerende 20 millioner indbyggere har at byde på … og det er ikke så lidt!

Varanasi

I Varanasi står du tidligt op for solopgangen over Ganges, som udløser et inferno af klokker, opleves fra en lille robåd på floden – og følges af hinduernes rituelle morgenbadning, bedende mennesker – og ligbrændinger på flodbreddens mange Ghats.

Varnasi er hinduernes hellige by og kendt for yoga, hellige mænd og de store Guruer, som mange kendte gennem årene har besøgt i byen – og på din tur gennem byen kommer du helt tæt på ritualerne, historien og hverdagen i den lille og alligevel store by.

Og i Varanasi går du også sent i seng, for du vil ikke gå glip af de store festivaler, som du kan opleve ved floden om aftenen. Varnasi er magisk – én af Indiens helt store oplevelser!

Den Gyldne Trekant

En rejse rundt i Indiens Gyldne Trekant tager dig til Delhi, Agra og Jaipur – og nogle af Indiens største seværdigheder.

Om det er historierne fra Vindenes Palads i den lyserøde by, Jaipiur – eller Taj Mahals smukke kærlighedshistorie om maharastaens imponerende gravpalæ til sin afdøde hustru, der gør størst indtryk på dig, er altid en overraskelse …

Det kan også være fortællingerne fra den gamle forladte hovedstad, Fathehpur Sikri, fra Amber Fort og det enorme solur eller fra Agras The Red Fort?

Magi, historie og story telling er der masser af – og vi er sikre på, at du i Rajastans Gyldne Trekant vil føle dig hensat til en anden tid og mærke historiens vingesus!

Ranthambore National Park

Den indiske natur rummer et for os danskere et helt unikt dyreliv. Tager du en afstikker til en af Indiens nationalparker, Ranthambore National Park, kan du bare 150 km fra Jaipur opleve bl.a. hyæner, leoparder, vilde og flyvende hunde, specielle kattedyr og ikke mindst tigeren helt tæt på.

Den næsten 400 km2 store park er blandt Indiens største, dyrelivet er autentisk – og et besøg er et smuk afbræk i dine historiske, kulturelle og religiøse oplevelser.

Udaipur

Gør et stop i Udaipur på din rejse gennem delstaten Rajastan, bliv betaget af byens mange søer med eksklusive hoteller opført i gamle majestætiske paladser, de fine templer – og det fantastiske byliv.

Et stop på vejen – eller en destination i sig selv.

Tranquebar

Tranquebar er en tidligere dansk handelskoloni – og den dag i dag, kan du gå på oplevelse og finde tydelige spor af byens stolte, danske fortid.

Oplev Fort Dansborg ved indsejlingen til byen, se Jerusalem Kirken, gå gennem både Kongensgade og Dronningensgade og den dansk opførte byport. Et lille stykke dansk historie, som sluttede for over 170 år siden, da Tranquebar i 1845 blev solgt til Storbritannien.

Goa | Kerala

Indien er ikke kun kultur, natur og historie. I det sydvestlige Indien finder du de skønneste strande omkring Goa og Kerala, og her kan du toppe en oplevelsesrig rundrejse med et par dages afslappende driverliv …

Nyd solen og strandlivet, tag del i det afslappede lokalliv, udforsk de gamle hippiemarkeder og tag på små udflugter til de nærliggende større byer med bl.a. en stor, jødisk koloni. Find det gode natteliv i Goa – og sæt kursen mod Kerala, hvis du fristes af Backwater sejlads på floderne i husbåde med kaptajn, kok og tjener …

Dine dage i Goa eller Kerala flyver afsted!

Indien kan naturligt kombineres med Sri Lanka, Maldiverne, Nepal, Kina, Tibet og Dubai …

Få inspiration til din næste rejse