Familierejsen

Familierejsen og rejser med børn

I dag er der mange familier, der sammen rejser ud i den store verden og deler oplevelser og tid. Vi har sendt familier på sølv- og guldbryllupsrejser, andre er draget ud for at fejre runde fødselsdage og andre mærkedage og endnu andre har helt uden anledning glædet børn, børnebørn - og sig selv - med store rejseeventyr.

Når hele familien skal have de bedste minder med hjem, er det vigtigt, at rejsemål, hotelvalg og oplevelser passer de 2 eller 3 generationer, der rejser sammen.

Vi ved præcis, hvordan det skal arrangeres.

Det hele starter med god planlægning …

Det bedste udgangspunkt er, at vi mødes og snakker ønsker og interesser igennem og lærer jeres familie lidt at kende. Alle skal høres - og ingen glemmes. Med et godt og ærligt udgangspunkt kan vi planlægge ferien, oplevelserne, finde det rigtige hotel/hoteller, bestille bord på nogle af de bedste restauranter og sørge for optimal transport, så I bare kan nyde et helt ukompliceret ferieliv.

Uendelige muligheder

Ikke to familier er ens – ikke to rejsebudgetter er ens! Men fælles er, at de uforglemmelige rejseminder skabes, når alt går op i en højere enhed. Om I er gearet til at krydse de amerikanske stater sammen, ønsker at vise børnebørnene, at The Big 5 faktisk findes i virkeligheden eller om sol, strand og vand giver jeres familie det skønneste samvær er helt individuelt. Vi sammensætter jeres store familierejse, præcis som I ønsker …

Skriv for mere info

Få inspiration til din næste rejse